8463 10 90 Ciągarki do prętów, rur, kształtowników lub podobnych (z wył. ciągarek do drutu)
Kod CN 8463 10 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.41.34.0 - Maszyny gdzie indziej niesklasyfikowane, do obróbki metalu lub cermetali, bez usuwania materiału
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0501 00 00 - Włosy ludzkie nieobrobione, nawet myte lub odtłuszczone; odpadki ludzkich włosów
-
Kod CN: 3502 90 70 - Albuminy, zdatne do konsumpcji przez ludzi (z wył. albuminy jaja i albuminy mleka [włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierających w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki])
-
Kod CN: 4401 21 00 - Drewno iglaste w postaci wiórków lub kawałków (z wył. w rodzaju stosowanego głównie do barwienia lub w garbarstwie)
-
Kod CN: 4104 49 11 - Skóry i skórki, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, odwłosione, z cieląt wschodnioindyjskich, całe, nawet z łbem i nogami, w stanie suchym („crust”), o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m² (28 stóp kwadratowych) i każda o masie netto <= 4,5 kg, niewyprawione inaczej niż tylko z użyciem garbników roślinnych, nawet poddane pewnej obróbce, ale w sposób oczywisty nieprzydatne do bezpośredniego stosowania do produkcji artykułów ze skóry wyprawionej (z wył. z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
-
Kod CN: 7210 90 30 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, platerowane
-
Kod CN: 9505 10 10 - Artykuły bożonarodzeniowe, ze szkła (z wył. elektrycznych zestawów oświetleniowych)
-
Kod CN: 7219 90 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno i obrobione więcej
-
Kod CN: 8483 40 23 - Mechanizmy i przekładnie zębate, stożkowe i stożkowo–walcowe do maszyn (z wył. ciernych, skrzyń przekładniowych i pozostałych układów zmieniających prędkość)
-
Kod CN: 2805 40 - Rtęć
-
Kod CN: 0306 17 - Krewetki, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. krewetek wód ziemnych), zamrożone