8463 20 00 Walcarki do gwintów do obróbki metalu
Kod CN 8463 20 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.41.34.0 - Maszyny gdzie indziej niesklasyfikowane, do obróbki metalu lub cermetali, bez usuwania materiału
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2701 12 - Węgiel bitumiczny, nawet sproszkowany, ale nieaglomerowany
-
Kod CN: 9506 69 90 - Piłki (z wył. nadmuchiwanych, do tenisa ziemnego, do golfa, do tenisa stołowego, do krykieta i polo)
-
Kod CN: 0714 90 - Maniok, maranta, salep, topinambur, słodkie ziemniaki i podobne korzenie i bulwy o dużej zawartości skrobi lub inuliny, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek, i rdzeń sagowca (z wył. manioku "cassava", słodkich ziemniaków, pochrzyna, kolokazja jadalnej i ksantosomy)
-
Kod CN: 8106 00 - Bizmut i artykuły z bizmutu, gdzie indziej niesklasyfikowane, odpady i złom bizmutu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających bizmut)
-
Kod CN: 0306 99 90 - Skorupiaki, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie ze skorupiakami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. langust i pozostałych raków morskich, homarów, homarzca, krewetek, krabów i raków słodkowodnych); mąka, mączka i granulki, ze skorupiaków, suszone, solone, wędzone lub w solance, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod CN: 1006 30 61 - Ryż okrągłoziarnisty, całkowicie bielony, parzony, nawet polerowany lub glazurowany
-
Kod CN: 0306 11 - Langusty i pozostałe raki morskie "Palinurus spp.", "Panulirus spp." i "Jasus spp.", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z langustami i pozostałymi rakami morskimi w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 2710 12 - Oleje lekkie i preparaty, z ropy naftowej lub z minerałów bitumicznych, z których >= 90% objętościowo (włącznie ze stratami) destyluje w 210 °C [metoda ASTM D 86] (z wył. zawierających biodiesel)
-
Kod CN: 0203 19 55 - Mięso ze świń domowych, bez kości (z wył. boczku i jego kawałków), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0706 90 90 - Buraki sałatkowe, salsefia, rzodkiewki i podobne korzenie jadalne (z wył. marchwi, rzepy, selera i chrzanu), świeże lub schłodzone