8465 94 00 Maszyny do gięcia lub łączenia do drewna, korka, kości, ebonitu, twardych tworzyw sztucznych lub podobnych twardych materiałów (z wył. maszyn do obróbki ręcznej i centrów obróbkowych)
Kod CN 8465 94 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.49.12.0 - Obrabiarki do drewna, korka, kości, ebonitu, twardych tworzyw sztucznych lub podobnych twardych materiałów; urządzenia do galwanizacji
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2204 21 09 - Pozostałe wino ze świeżych winogron, włącznie z winami wzmocnionymi, w butelkach z korkami „grzybkowymi” przytrzymywanymi przewiązkami lub zapięciami, o objętości <= 2 l; wino dostarczane w inny sposób, pozostające w wyniku obecności ditlenku węgla w roztworze, pod ciśnieniem >= 1 bar, ale < 3 bary, mierzonym w temperaturze 20 °C, w pojemnikach o objętości <= 2 l (z wył. win musujących i win ze szczepu)
-
Kod CN: 4504 10 99 - Bloki, płyty, arkusze i pasy; płytki o dowolnym kształcie; lite cylindry, włącznie z krążkami, z korka aglomerowanego, bez substancji wiążącej (z wył. korków i zatyczek)
-
Kod CN: 2906 13 10 - Sterole
-
Kod CN: 3919 10 12 - Samoprzylepne pasy z poli(chlorku winylu) lub z polietylenu, pokryte warstwą niezwulkanizowanego kauczuku naturalnego lub syntetycznego, w rolkach o szerokości <= 20 cm
-
Kod CN: 0210 20 90 - Mięso z bydła bez kości, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 6211 42 41 - Części górne dresów z podszewką, damskie lub dziewczęce, z bawełny (z wył. dzianych i części górnych dresów pokrytych z zewnątrz tym samym pojedynczym materiałem włókienniczym)
-
Kod CN: 4810 99 - Papier i tektura, powleczone jednostronnie lub obustronnie kaolinem (glinką białą) lub innymi substancjami nieorganicznymi, ze spoiwem lub bez, oraz bez żadnej innej powłoki, nawet barwione powierzchniowo, dekorowane na powierzchni lub z nadrukiem, w zwojach lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o dowolnym wymiarze (z wył. w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych, papieru i tektury siarczanowych, papieru i tektury wielowarstwowych, i bez innych powłok)
-
Kod CN: 0207 54 21 - Połówki lub ćwiartki z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0302 11 10 - Pstrąg "Oncorhynchus apache lub Oncorhynchus chrysogaster", świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 2009 89 89 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu lub warzywa, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru <= 30% masy (z wył. zawierającego alkohol, mieszanek, soku z owoców cytrusowych, z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, soku ananasowego, pomidorowego, z winogron, włączając moszcz gronowy, z jabłek, żurawin, i z gruszek)