8508 Odkurzacze, włącznie z czyszczącymi na sucho i na mokro
Podrzędne kody CN
Kod CN: 8508 11 00 - Odkurzacze, włącznie z czyszczącymi na sucho i na mokro, zawierające silnik elektryczny, o mocy <= 1500 W i posiadające worek na kurz lub inny zbiornik o pojemności <= 20 l
Kod CN: 8508 19 00 - Odkurzacze, włącznie z czyszczącymi na sucho i na mokro, zawierające silnik elektryczny (z wył. o mocy <= 1500 W i posiadających worek na kurz lub inny zbiornik o pojemności <= 20 l)
Kod CN: 8508 60 00 - Odkurzacze, włącznie z czyszczącymi na sucho i na mokro (z wył. zawierających silnik elektryczny)
Kod CN: 8508 70 00 - Części odkurzaczy, włącznie z czyszczącymi na sucho i na mokro, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 0207 26 80 - Kawałki z kośćmi, z indyka (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone (z wył. połówek lub ćwiartek, całych skrzydeł, nawet z końcami, grzbietów, szyj, grzbietów włącznie z szyjami, kuprów i końców skrzydeł, piersi, nóg i ich kawałków)
Kod CN: 1107 10 19 - Słód z pszenicy (z wył. w postaci mąki i palonego)
Kod CN: 2917 - Kwasy polikarboksylowe, ich bezwodniki, halogenki, nadtlenki i nadtlenokwasy; ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne
Kod CN: 5704 10 00 - Płyty podłogowe, z filcu, nieigłowe ani nieflokowane, nawet gotowe, o powierzchni <= 0,3 m²
Kod CN: 9019 10 10 - Aparatura do wibracyjnego masażu elektrycznego
Kod CN: 2302 - Otręby, śruta i inne pozostałości odsiewu, przemiału lub innej obróbki zbóż i roślin strączkowych, nawet granulowane
Kod CN: 4106 92 00 - Skóry i skórki z antylop, jeleni, łosi, słoni i pozostałych zwierząt, włącznie z zwierzętami morskimi, bez wełny lub odwłosione, i skóry zwierząt bez sierści, w stanie suchym „crust”, garbowane, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i bydlęcych lub ze zwierząt jednokopytnych, z owiec i jagniąt, kóz i koźląt, świń, gadów i tylko wstępnie garbowanych)
Kod CN: 0302 29 80 - Płastugi "Pleuronectidae, Bothidae, Cynoglossidae, Soleidae, Scophthalmidae i Citharidae" (z wył. halibuta niebieskiego, halibuta białego i halibuta pacyficznego, gładzicy, soli, smuklicy, turbota i skarpa (Psetta maxima)), świeże lub schłodzone