8509 Elektromechaniczny sprzęt gospodarstwa domowego zawierający silnik elektryczny, jego części (inny niż odkurzacze objęte pozycją 8508)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4015 19 00 - Rękawiczki, mitenki i rękawice z jednym palcem, z gumy (z wył. rękawic chirurgicznych)
-
Kod CN: 8542 32 19 - Elektroniczne układy scalone jako pamięci w formie multichipowych układów scalonych składających się z dwóch lub więcej wzajemnie połączonych monolitycznych układów scalonych jak wymieniono w uwadze 9 b) (3) do działu 85
-
Kod CN: 2008 11 98 - Orzeszki ziemne, przetworzone lub zakonserwowane, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. prażonych, zakonserwowanych cukrem i masła orzechowego)
-
Kod CN: 3214 10 90 - Wypełniacze malarskie
-
Kod CN: 8481 80 79 - Zawory o kadłubach kulistych (z wył. Z żeliwa lub staliwa, regulatorów temperatury, zaworów redukcyjnych, zaworów do sterowania olejowo-hydraulicznymi lub pneumatycznymi układami przenoszenia napędu, zaworów zwrotnych i zaworów bezpieczeństwa lub zaworów nadmiarowych, zaworów do sterowania procesami i kranów, kurków i zaworów do zlewozmywaków, umywalek, bidetów, płuczek ustępowych, wanien łazienkowych i podobnych urządzeń, i zaworów do grzejników centralnego ogrzewania)
-
Kod CN: 8708 91 - Chłodnice oraz ich części, do ciągników, pojazdów silnikowych do przewozu 10 lub więcej osób, pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów i pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0712 90 50 - Marchewka, suszona, cała, cięta w kawałki, w plasterkach, łamana lub w proszku, ale dalej nieprzetworzona
-
Kod CN: 1202 - Orzeszki ziemne, nawet łuskane lub łamane (z wył. prażonych lub poddanych w inny sposób obróbce cieplnej)
-
Kod CN: 6208 21 00 - Piżamy i koszule nocne, damskie lub dziewczęce, z bawełny (z wył. dzianych, trykotów i peniuarów)
-
Kod CN: 2008 99 49 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające alkoholu, ale z dodatkiem cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto >1 kg (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie, dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej, orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, imbiru, winogron, guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)