8512 Elektryczny sprzęt oświetleniowy i sygnalizacyjny (z wył. artykułów objętych pozycją 8539), elektryczne wycieraczki szyb, urządzenia zapobiegające zamarzaniu i zaparowaniu szyb, w rodzaju stosowanych w rowerach i w pojazdach mechanicznych; ich części
Podrzędne kody CN
Kod CN: 8512 10 00 - Elektryczny sprzęt oświetleniowy lub sygnalizacji wzrokowej, w rodzaju stosowanych w rowerach (z wył. artykułów objętych pozycją 8539)
Kod CN: 8512 20 00 - Elektryczny sprzęt oświetleniowy lub sygnalizacji wzrokowej, w rodzaju stosowanego w pojazdach silnikowych (z wył. Artykułów objętych pozycją 8539)
Kod CN: 8512 30 - Sprzęt sygnalizacji dźwiękowej, elektryczny, do rowerów i pojazdów silnikowych
Kod CN: 8512 30 10 - Sprzęt sygnalizacji dźwiękowej, elektryczny, w rodzaju stosowanej w pojazdach mechanicznych
Kod CN: 8512 30 90 - Sprzęt sygnalizacji dźwiękowej, elektryczny (z wył. w rodzaju stosowanej do pojazdów silnikowych)
Kod CN: 8512 40 00 - Wycieraczki szyb, urządzenia zapobiegające zamarzaniu i zaparowaniu szyb, do pojazdów silnikowych
Kod CN: 8512 90 - Części elektrycznego sprzętu oświetleniowego i sygnalizacyjnego, elektrycznych wycieraczek szyb, urządzeń zapobiegających zamarzaniu i zaparowaniu szyb, w rodzaju stosowanych w rowerach i w pojazdach mechanicznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 8512 90 10 - Części elektrycznego sprzętu sygnalizacji dźwiękowej, w rodzaju stosowanego w pojazdach mechanicznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 8512 90 90 - Części elektrycznego sprzętu oświetleniowego i sygnalizacyjnego, elektrycznych wycieraczek szyb, urządzeń zapobiegających zamarzaniu i zaparowaniu szyb, w rodzaju stosowanych w rowerach i w pojazdach mechanicznych, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. Elektrycznego sprzętu sygnalizacji dźwiękowej antywłamaniowej do pojazdów silnikowych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 1602 90 95 - Mięso lub podroby z kóz, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, ekstraktów i soków z mięsa, zawierających mięso wołowe lub ze świń domowych)
Kod CN: 3204 - Środki barwiące organiczne syntetyczne, nawet zdefiniowane chemicznie; preparaty na bazie środków barwiących organicznych syntetycznych, w rodzaju stosowanych do barwienia dowolnych materiałów lub stosowanych jako elementy składowe do produkcji preparatów barwiących; produkty organiczne syntetyczne, w rodzaju stosowanych jako fluorescencyjne środki rozjaśniające lub jako luminofory, nawet zdefiniowane chemicznie (z wył. wyrobów objętych pozycją 3207, 3208, 3209, 3210, 3213 i 3215)
Kod CN: 3002 15 00 - Produkty immunologiczne, pakowane w odmierzone dawki lub do postaci, lub w opakowania do sprzedaży detalicznej
Kod CN: 3905 - Polimery octanu winylu lub innych estrów winylowych, w formach podstawowych; inne polimery winylowe w formach podstawowych
Kod CN: 6302 99 10 - Bielizna toaletowa i bielizna kuchenna, z lnu (z wył. ścierek do podłogi, zmywaków, ścierek do kurzu oraz podobnych ścierek do czyszczenia)
Kod CN: 1904 20 91 - Przetwory spożywcze otrzymane z nieprażonych płatków zbożowych lub z mieszaniny nieprażonych płatków zbożowych i prażonych płatków zbożowych lub zbóż spęcznionych, otrzymane z kukurydzy (z wył. preparatów typu müsli bazujących na nieprażonych płatkach zbożowych)
Kod CN: 9601 90 00 - Kość, skorupa żółwia, rogi, poroża, koral, macica perłowa i pozostałe materiały do rzeźbienia pochodzenia zwierzęcego, obrobione oraz artykuły z tych materiałów, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. kości słoniowej)
Kod CN: 6005 90 - Dzianiny osnowowe, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, o szerokości > 30 cm (z wył. z bawełny, włókien chemicznych, zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
Kod CN: 2008 20 71 - Ananasy, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale bez dodatku alkoholu, o zawartości cukru > 19% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <=1 kg
Kod CN: 1901 90 95 - Przetwory spożywcze w postaci proszku, składające się z mieszanki odtłuszczonego mleka i/lub serwatki i tłuszczów/olejów roślinnych, o zawartości tłuszczów/olejów nieprzekraczającej 30 % masy