8514 90 Części elektrycznych pieców przemysłowych lub laboratoryjnych, włączając działające na zasadzie indukcji lub strat dielektrycznych i innych urządzeń przemysłowych lub laboratoryjnych, do obróbki cieplnej materiałów, działające na zasadzie indukcji lub strat dielektrycznych (inne niż do produkcji urządzeń półprzewodnikowych na płytkach półprzewodnikowych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8440 10 30 - Niciarki, zszywarki drutowe i blokówki, introligatorskie
-
Kod CN: 4418 20 10 - Drzwi i ich futryny oraz progi z drewna tropikalnego :akacja afrykańska, alan, azobé, balsa, biały lauan, białe meranti, biała seraya, ciemnoczerwone meranti, dibétou, ilomba, imbuia, iroko, jasnoczerwone meranti, jelutong, jongkong, kapur, kempas, keruing, limba, mahoń (Swietenia spp.), makoré, mansonia, meranti bakau, merbau, obeche, okoumé, palisander z Para, palisander z Rio, palisander z Rose, ramin, sapelli, sipo, teak, tiama, virola i żółte meranti
-
Kod CN: 4410 12 10 - Płyta o wiórach zorientowanych „OSB” z drewna, nieobrobiona lub tylko szlifowana
-
Kod CN: 2007 10 99 - Dżemy, galaretki owocowe, marmolady, przeciery i pasty owocowe, homogenizowane, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w opakowaniach o zawartości netto <= 250 g masy (z wył. o zawartości cukru > 13% masy i przetworów z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca [papai], tamaryndy, nerkowca, liczi [śliwki chińskiej], owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)
-
Kod CN: 7220 20 29 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości < 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, o grubości >= 3 mm i zawierające < 2,5% masy niklu
-
Kod CN: 0710 80 - Warzywa, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. ziemniaków, warzyw strączkowych, szpinaku, szpinaku nowozelandzkiego, szpinaku ogrodowego i kukurydzy cukrowej)
-
Kod CN: 4104 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, garbowane lub „crust”, odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych)
-
Kod CN: 7228 50 - Sztaby i pręty, ze stali stopowej innej niż nierdzewna, nieobrobione więcej niż gięte na zimno lub wykończone na zimno (z wył. wyrobów ze stali szybkotnącej lub ze stali krzemowo-manganowej, półproduktów, wyrobów walcowanych płaskich i walcowanych na gorąco sztab i prętów, w nieregularnych kręgach)
-
Kod CN: 8411 11 00 - Silniki turboodrzutowe, o ciągu <= 25 kN
-
Kod CN: 2204 22 10 - Wina, ze świeżych winogron, włącznie z winami wzmocnionymi, w butelkach z korkami „grzybkowymi” przytrzymywanymi przewiązkami lub zapięciami, o objętości > 2 l; wina dostarczane w inny sposób, pozostające w wyniku obecności ditlenku węgla w roztworze, pod ciśnieniem >= 1 bar, ale < 3 bary, mierzonym w temperaturze 20 °C, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l (z wył. win musujących)