8516 29 Elektryczne aparaty do ogrzewania pomieszczeń i elektryczne aparaty do ogrzewania gleby (z wył. grzejników akumulacyjnych)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 8516 29 10 - Grzejniki elektryczne wypełnione cieczą, do ogrzewania pomieszczeń i gleby
Kod CN: 8516 29 50 - Grzejniki konwekcyjne elektryczne, do ogrzewania pomieszczeń i gleby
Kod CN: 8516 29 91 - Elektryczne aparaty do ogrzewania pomieszczeń i gleby, z wbudowanym wentylatorem (z wył. Grzejników wypełnionych cieczą, konwekcyjnych i akumulacyjnych)
Kod CN: 8516 29 99 - Elektryczne aparaty do ogrzewania pomieszczeń i gleby, bez wbudowanego wentylatora (z wył. grzejników wypełnionych cieczą, konwekcyjnych i akumulacyjnych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 1512 19 10 - Olej z nasion słonecznika lub z krokosza barwierskiego i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych i oleju surowego)
Kod CN: 1701 14 10 - Cukier trzcinowy surowy, do rafinacji, w postaci stałej, niezawierający dodatku środków aromatyzujących lub barwiących (z wył. cukru objętego pozycją 1701 13)
Kod CN: 0202 20 90 - Kawałki mięsa z bydła, z kośćmi, zamrożone (z wył. tusz i półtusz, ćwierci „kompensowanych”, przednich i tylnych)
Kod CN: 8542 32 90 - Pamięci w postaciach złożonych, takich jak piętrowe "D-RAMy" i moduły (z wył. w postaci multichipowych czy wielokomponentowych układów scalonych i D-RAMy, S-Ramy, cache-RAMy, EPROMy and flash E²PROMy)
Kod CN: 0303 53 30 - Sardynki z rodzaju Sardinops; sardynele (Sardinella spp.), zamrożone
Kod CN: 0208 10 10 - Mięso i jadalne podroby z królików domowych, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 9026 10 89 - Przyrządy i aparatura do pomiaru lub kontroli przepływu lub poziomu cieczy, nieelektroniczne (z wył. przepływomierzy, mierników i regulatorów)
Kod CN: 8456 30 - Obrabiarki do obróbki dowolnych materiałów przez usuwanie nadmiaru materiału metodą elektroerozyjną