8516 29 Elektryczne aparaty do ogrzewania pomieszczeń i elektryczne aparaty do ogrzewania gleby (z wył. grzejników akumulacyjnych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1209 29 - Nasiona roślin pastewnych (z wył. zbóż i buraka cukrowego, lucerny, koniczyny "Trifolium spp.", kostrzewy, wiechliny łąkowej "Poa pratensis L.", rajgrasu [Lolium multiflorum Lam., Lolium perenne L.])
-
Kod CN: 2710 19 55 - Oleje opałowe otrzymane z minerałów bitumicznych, do przeprowadzania przemian chemicznych (z wył. procesu specyficznego, zdefiniowanego w uwadze dodatkowej 5 do działu 27)
-
Kod CN: 7013 37 59 - Szklanki, ze szkła nabieranego ręcznie (z wył. ze szkła ciętego lub inaczej dekorowanego, z tworzywa szklano-ceramicznego, ze szkła ołowiowego, szkła hartowanego i z nóżką)
-
Kod CN: 3006 10 30 - Sterylne chirurgiczne lub dentystyczne środki zapobiegające powstawaniu zrostów, nawet absorpcyjne
-
Kod CN: 2204 29 85 - Madeira i Setúbal muscatel, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj., ale <= 22% obj., z ChNP lub ChOG
-
Kod CN: 0813 40 50 - Papaje suszone
-
Kod CN: 0206 80 91 - Podroby jadalne z koni, osłów, mułów lub osłomułów, (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2009 79 - Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 2009 61 90 - Sok winogronowy, włączając moszcz gronowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 30 w 20°C, o wartości <=18 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 7318 22 00 - Podkładki, z żeliwa lub ze stali (z wył. podkładek sprężystych i pozostałych podkładek ustalających)