8525 80 99 Rejestrujące kamery wideo, nadające się do zapisu programów telewizyjnych i dźwięku i obrazu zarejestrowanego przez kamerę telewizyjną
Kod CN 8525 80 99 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 26.40.33.0 - Kamery wideo i pozostałe urządzenia wideo do nagrywania i odtwarzania
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5505 20 00 - Odpady włókien odcinkowych sztucznych, włącznie z wyczeskami, odpadami przędzy oraz szarpanką rozwłóknioną
-
Kod CN: 0304 85 00 - Filety z antarów (Dissostichus spp.), zamrożone
-
Kod CN: 3301 25 10 - Olejki eteryczne z mięty, nieodterpenowane, włącznie z konkretami i absolutami (z wył. z mięty pieprzowej (Mentha piperita))
-
Kod CN: 2008 50 31 - Morele, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas., w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg (z wył. o zawartości cukru > 13% masy)
-
Kod CN: 8703 - Samochody i pozostałe pojazdy silnikowe przeznaczone zasadniczo do przewozu < 10 osób, włącznie z samochodami osobowo-towarowymi (kombi) oraz samochodami wyścigowymi (z wył. pojazdów silnikowych objętych pozycją 8702)
-
Kod CN: 8466 10 31 - Uchwyty narzędziowe do tokarek (z wył. trzpieni, tulei zaciskowych i pozostałych tulei)
-
Kod CN: 9504 30 10 - Gry z ekranem, uruchamiane monetami, banknotami, kartami bankowymi, żetonami lub jakimikolwiek innymi środkami płatniczymi
-
Kod CN: 4804 41 - Papier i tektura siarczanowe, niebielone, niepowleczone, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu, o gramaturze > 150 g/m², ale < 225 g/m² (z wył. papieru siarczanowego na warstwę pokryciową tektury falistej, papieru workowego siarczanowego i wyrobów objętych pozycją 4802, 4803 lub 4808)
-
Kod CN: 2202 99 15 - Napoje na bazie soi o zawartości białka mniejszej niż 2,8 % masy; napoje na bazie orzechów objętych działem 8, zbóż objętych działem 10 lub nasion objętych działem 12, niezawierające mleka, mlecznych produktów i tłuszczów z nich pochodzących
-
Kod CN: 0307 22 10 - Muszle św. Jakuba (Pecten maximus), zamrożone, nawet w skorupach