8528 52 Monitory zdolne do bezpośredniego podłączenia i zaprojektowane do użycia z maszyną do automatycznego przetwarzania danych objętą pozycją 8471 (z wył. CRT, zawierających aparaturę odbiorczą dla telewizji)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3819 00 00 - Hydrauliczne płyny hamulcowe i pozostałe gotowe płyny do hydraulicznych skrzyń biegów, niezawierające lub zawierające < 70% masy olejów ropy naftowej lub olejów otrzymanych z minerałów bitumicznych
-
Kod CN: 7208 10 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone, z wzorami wypukłymi powstałymi w procesie walcowania
-
Kod CN: 4419 90 10 - Przybory kuchenne i stołowe, z drewna tropikalnego wymienionego w uwadze dodatkowej 2 do działu 44
-
Kod CN: 2008 30 - Owoce cytrusowe, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1701 13 - Cukier trzcinowy surowy, w postaci stałej, niezawierający dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, uzyskany bez odwirowania, w którym zawartość masy sacharozy, w stanie suchym, odpowiada odczytowi polarymetrycznemu >= 69°, ale < 93°, zawierający jedynie naturalne anhedralne mikrokryształy (patrz uwaga 2 do podpozycji)
-
Kod CN: 7321 11 90 - Urządzenia do pieczenia, smażenia, grillowania i gotowania i podgrzewacze płytowe, stosowane w gospodarstwie domowym, z żeliwa lub stali, na gaz lub na gaz i inne paliwa (z wył. urządzeń do gotowania z piecykiem, włącznie z oddzielnymi piecykami i dużych urządzeń do gotowania)
-
Kod CN: 2007 10 99 - Dżemy, galaretki owocowe, marmolady, przeciery i pasty owocowe, homogenizowane, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w opakowaniach o zawartości netto <= 250 g masy (z wył. o zawartości cukru > 13% masy i przetworów z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca [papai], tamaryndy, nerkowca, liczi [śliwki chińskiej], owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)
-
Kod CN: 7204 41 10 - Wióry z toczenia, wiórkowania, dłutowania, frezowania, piłowania i pilnikowania, z żeliwa lub stali, nawet w wiązkach (z wył. wiórów z żeliwa, ze stali stopowej lub z ocynowanego żeliwa lub stali)
-
Kod CN: 8443 16 00 - Maszyny do druku fleksograficznego
-
Kod CN: 9002 - Soczewki, pryzmaty, zwierciadła i pozostałe elementy optyczne, z dowolnego materiału, oprawione, stanowiące część lub wyposażenie przyrządów lub aparatury (inne niż elementy tego rodzaju ze szkła nieobrobionego optycznie)