0305 59 70 Halibut biały "Hippoglossus hippoglossus", suszony, inny niż jadalne odpadki rybne, solony, niewędzony (z wył. filetów)
Kod CN 0305 59 70 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.23.0 - Ryby suszone, solone lub w solance
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3215 90 70 - Atrament do pisania, tusz kreślarski i pozostałe atramenty, nawet stężone lub stałe (z wył. farby drukarskiej, wkładów atramentowych do drukarek zawierających komponenty mechaniczne lub elektryczne i atramentu stałego w specjalnie zaprojektowanych kształtach, do drukarek)
-
Kod CN: 4104 41 59 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie suchym („crust”), o powierzchni lica jednej sztuki > 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłosione (z wył. dalej przetworzonych, całych skór i skórek i wyrobów z cieląt wschodnioindyjskich objętych podpozycją 4104 41 11)
-
Kod CN: 1103 13 - Kasze i mączki z kukurydzy
-
Kod CN: 8308 10 00 - Haczyki, oczka i pętelki, z metalu nieszlachetnego, w rodzaju stosowanych do odzieży, obuwia, zasłon, torebek damskich, toreb podróżnych lub innych artykułów gotowych
-
Kod CN: 2204 22 26 - Wina produkowane w Vallée du Rhône, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 9008 - Rzutniki obrazów i powiększalniki i pomniejszalniki fotograficzne (z wył. kinematograficznych)
-
Kod CN: 8905 20 00 - Platformy wiertnicze lub produkcyjne, pływające lub podwodne
-
Kod CN: 2003 - Grzyby i trufle, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 0206 10 98 - Podroby jadalne z bydła (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych, przepony grubej i przepony cienkiej) świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 3814 00 10 - Organiczne złożone rozpuszczalniki i rozcieńczalniki, i gotowe zmywacze farb i lakierów, na bazie octanu butylu (z wył. zmywacza do paznokci)