8528 72 10 Aparatura do projekcji telewizyjnej, kolorowa, przeznaczona do włączenia wyświetlacza lub ekranu wideo
Kod CN 8528 72 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 26.40.20.0 - Odbiorniki telewizyjne, nawet zawierające odbiorniki radiowe lub aparaturę do zapisu lub odtwarzania dźwięku lub obrazu
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8432 29 90 - Chwastowniki rolnicze, ogrodnicze lub leśne (z wył. glebogryzarek)
-
Kod CN: 0210 99 85 - Podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. z bydła, świń, naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni) i z manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren), z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich), gadów i wątróbek drobiowych)
-
Kod CN: 8476 89 - Automaty do sprzedaży towarów, niezawierające urządzeń podgrzewających lub schładzających; automaty do rozmieniania pieniędzy (z wył. automatów do sprzedaży napojów)
-
Kod CN: 1513 29 50 - Olej z ziaren palmowych lub olej babassu i ich ciekłe frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych i oleju surowego)
-
Kod CN: 7615 10 - Stołowe, kuchenne lub pozostałe artykuły gospodarstwa domowego i ich części, i zmywaki i tampony do czyszczenia, szorowania lub polerowania naczyń, rękawice i temu podobne, z aluminium (z wył. Puszek, skrzynek i podobnych pojemników objętych pozycją 7612, artykułów o naturze narzędzia, łyżek, chochli, widelców i pozostałych artykułów objętych pozycją od 8211 do 8215, artykułów ozdobnych, wyposażenia i artykułów sanitarnych)
-
Kod CN: 2001 90 97 - Warzywa, owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym (z wył. ogórków i korniszonów, ostrego sosu z mango, owoców z rodzaju Capsicum innych niż słodka papryka i pieprz angielski, kukurydzy cukrowej, ignamów, słodkich ziemniaków i podobnych jadalnych części roślin, zawierających >= 5 % masy skrobi; grzybów, rdzeni palm, oliwek, słodkiej papryki, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, orzechów areca (lub betel), cola i makadamia)
-
Kod CN: 5306 10 30 - Przędza lniana pojedyncza, o masie liniowej >= 277,8 decyteksa, ale < 833,3 decyteksa "o numerze metrycznym > 12, ale =< 36" (z wył. pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 0304 56 90 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia i pozostałych rekinów , świeże lub schłodzone (z wył. filetów, z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), żarłacza śledziowego (Lamna nasus) i żarłacza błękitnego (Prionace glauca))
-
Kod CN: 9014 - Kompasy, busole; pozostałe przyrządy i urządzenia nawigacyjne (z wył. Urządzeń radionawigacyjnych)
-
Kod CN: 1107 10 91 - Słód w postaci mąki (z wył. palonego i z pszenicy)