8536 20 10 Wyłączniki automatyczne, do napięć <= 1 000 V, do prądu <= 63 A
Kod CN 8536 20 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 8536 20 10. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 27.12.22.0 - Wyłączniki automatyczne, do napięć <= 1000 V
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: DZIAŁ 67 - PIÓRA I PUCH, PREPAROWANE ORAZ ARTYKUŁY Z PIÓR LUB PUCHU; KWIATY SZTUCZNE; ARTYKUŁY Z WŁOSÓW LUDZKICH
Kod CN: 5516 94 00 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych sztucznych, innych niż zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną, wełną lub cienką sierścią zwierzęcą lub z włóknami ciągłymi chemicznymi, zadrukowane
Kod CN: 5210 32 00 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszanej głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej <= 200 g/m², o splocie diagonalnym 3-nitkowym lub 4-nitkowym, włącznie ze splotem diagonalnym krzyżowym, barwione
Kod CN: 0302 54 90 - Widłaki (Urophycis spp.), świeże lub schłodzone
Kod CN: 6403 91 98 - Obuwie damskie o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych lub skóry wtórnej, cholewkach ze skóry wyprawionej, zakrywające kostkę, o długości podeszwy wewnętrznej >= 24 cm (z wył. obuwia objętego grupowaniami od 6403 12 00 do 6403 40 00 i 6403 91 18)
Kod CN: 0404 10 82 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)
Kod CN: 2008 99 21 - Winogrona, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 13%
Kod CN: 8481 10 19 - Zawory redukcyjne, z żeliwa lub staliwa (niepołączone z filtrami lub smarownicami)