8538 10 00 Tablice, panele, konsole, pulpity, szafy oraz inne układy wsporcze dla wyrobów objętych pozycją 8537, niewyposażone w przynależną do nich aparaturę
Kod CN 8538 10 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 27.12.40.0 - Części do aparatury rozdzielczej i sterowniczej energii elektrycznej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5705 00 30 - Dywany i pozostałe pokrycia podłogowe, z materiałów włókienniczych chemicznych, nawet gotowe (z wył. węzełkowych, tkanych lub igłowych i z filcu)
-
Kod CN: 2008 93 99 - Żurawiny (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające dodatku alkoholu ani dodatku cukru (z wył. dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
-
Kod CN: 1602 50 95 - Mięso lub podroby z bydła, przetworzone lub zakonserwowane, poddane obróbce cieplnej (z wył. wołowiny peklowanej w opakowaniach hermetycznych, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
-
Kod CN: 1602 39 85 - Mięso lub podroby z kaczek, gęsi lub perliczek, z gatunków domowych, zawierające < 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów mięsa)
-
Kod CN: 8716 90 - Części przyczep i naczep oraz pozostałych pojazdów bez napędu mechanicznego, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 3501 90 90 - Kazeiniany i pozostałe pochodne kazeiny
-
Kod CN: 3825 69 00 - Odpady przemysłu chemicznego lub przemysłów pokrewnych (z wył. płynów potrawiennych metali, płynów hydraulicznych, płynów hamulcowych i odpadów płynów zapobiegających zamarzaniu, i zawierających głównie składniki organiczne)
-
Kod CN: 0208 90 30 - Mięso i jadalne podroby z dziczyzny (z wył. z królików, zajęcy i świń), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 8430 10 00 - Kafary do wbijania pali i urządzenia do wyciągania pali (z wył. montowanych na wagonach kolejowych, podwoziach pojazdów silnikowych lub samochodach ciężarowych)
-
Kod CN: 0307 49 80 - Mątwy i kałamarnice, .", wędzone, suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach (z wył. "Sepia officinalis, Rossia macrosoma, Sepiola spp., Loligo spp., Ommastrephes spp., Nototodarus spp., Sepioteuthis spp., Illex spp., Todarodes sagittatus")