8548 90 90 Elektryczne części maszyn lub urządzeń, gdzie indziej niesklasyfikowane w dziale 85
Kod CN 8548 90 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 27.90.33.0 - Części do pozostałego sprzętu elektrycznego; części elektryczne maszyn lub aparatury, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1209 - Nasiona, owoce i zarodniki, do siewu (z wył. warzyw strączkowych i kukurydzy cukrowej, kawy, herbaty, mate i przypraw korzennych, zbóż, nasion lub owoców oleistych, i nasion lub owoców stosowanych głównie w przemyśle perfumeryjnym, farmacji lub do celów owadobójczych, grzybobójczych lub podobnych)
-
Kod CN: 6403 91 98 - Obuwie damskie o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych lub skóry wtórnej, cholewkach ze skóry wyprawionej, zakrywające kostkę, o długości podeszwy wewnętrznej >= 24 cm (z wył. obuwia objętego grupowaniami od 6403 12 00 do 6403 40 00 i 6403 91 18)
-
Kod CN: 5701 10 - Dywany i pozostałe pokrycia podłogowe włókiennicze, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, węzełkowe, nawet gotowe
-
Kod CN: 0207 27 80 - Kawałki z kośćmi z indyka (z gatunków domowych), zamrożone (z wył. połówek lub ćwiartek, całych skrzydeł, nawet z końcami, grzbietów, szyj, grzbietów włącznie z szyjami, kuprów i końców skrzydeł, piersi, nóg i ich kawałków)
-
Kod CN: 7110 31 00 - Rod, w stanie surowym lub w postaci proszku
-
Kod CN: 8479 40 00 - Maszyny do wyrobu lin lub kabli (z wył. skręcarek, w rodzaju stosowanych w maszynach przędzalniczych)
-
Kod CN: 0306 95 11 - Krewetki z gatunku Crangon crangon, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, gotowanymi na parze lub w wodzie
-
Kod CN: 0405 - Masło, włącznie z masłem odwodnionym i ghee i pozostałe tłuszcze oraz oleje otrzymane z mleka; produkty mleczarskie do smarowania
-
Kod CN: 4104 41 51 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), całe, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, w stanie suchym („crust”), o powierzchni lica jednej sztuki > 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłosione (z wył. dalej przetworzonych i wyrobów z cieląt wschodnioindyjskich objętych podpozycją 4104 41 11)
-
Kod CN: 1602 41 10 - Szynki i ich kawałki, ze świń domowych, przetworzone lub zakonserwowane