9001 20 00 Arkusze i płyty, z materiałów polaryzujących
Kod CN 9001 20 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 26.70.21.0 - Arkusze i płyty z materiałów polaryzujących; soczewki, pryzmaty, zwierciadła i pozostałe elementy optyczne (z wyłączeniem wykonanych ze szkła nieobrobionego optycznie), nawet oprawione, z wyłączeniem przeznaczonych do aparatów fotograficznych, projektorów, powiększalników lub pomniejszalników fotograficznych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1515 90 21 - Olej z nasion tytoniu, surowy, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych)
-
Kod CN: 6104 51 00 - Spódnice i spódnico-spodnie, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. halek)
-
Kod CN: 7010 90 45 - Butle, ze szkła bezbarwnego, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania napojów i artykułów spożywczych, o pojemności nominalnej >= 0,15 l, ale < =0,33 l
-
Kod CN: 5107 10 10 - Przędza z wełny czesanej, zawierająca >= 85% masy wełny, niebielona (z wył. pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 0303 39 10 - Flądra "Platichthys flesus", zamrożona
-
Kod CN: 3916 20 00 - Przędza jednowłóknowa (monofilament), którego dowolny wymiar przekroju poprzecznego > 1 mm, pręty, pałeczki i kształtowniki profilowane, nawet obrobione powierzchniowo, ale nieobrobione inaczej, z polimerów chlorku winylu
-
Kod CN: 8458 99 00 - Tokarki, włączając centra tokarskie, do usuwania metalu, niesterowane numerycznie (z wył. tokarek poziomych)
-
Kod CN: 9014 10 00 - Kompasy, busole
-
Kod CN: 6903 - Retorty, tygle, mufle, dysze, korki, podpory, tygle probiercze do kupelacji, przewody, rury, osłony i pręty i pozostałe wyroby ceramiczne, ogniotrwałe (z wył. z krzemionkowych skał kopalnych lub podobnych ziem krzemionkowych i cegieł, płyt, bloków i podobnych wyrobów ceramicznych konstrukcyjnych)
-
Kod CN: 0404 10 36 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy