9018 19 10 Aparatura elektrodiagnostyczna monitorująca do jednoczesnego monitorowania dwóch lub więcej parametrów
Kod CN 9018 19 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 26.60.12.0 - Aparatura elektrodiagnostyczna do zastosowań medycznych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2933 39 10 - Iproniazyd (INN); chlorowodorek ketobemidonu (INNM); bromek pirydostygminy (INN)
-
Kod CN: 0302 21 90 - Halibut pacyficzny "Hippoglossus stenolepis", świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 1212 99 41 - Nasiona chleba świętojańskiego, świeże lub suszone, (z wył. łuszczonych, kruszonych lub mielonych)
-
Kod CN: 9105 21 00 - Zegary ścienne, zasilane elektrycznie
-
Kod CN: 6907 23 00 - Płyty chodnikowe, kafle lub płytki ścienne, ceramiczne, o współczynniku absorpcji wody w masie > 10 % (z wył. ogniotrwałych, kostek mozaikowych, ceramiki wykończeniowej)
-
Kod CN: 4407 27 91 - Sapelli przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, strugane (z wył. Łączonego stykowo)
-
Kod CN: 2204 22 78 - Wina produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż Bordeaux, Bourgogne, Beaujolais, Vallée du Rhône, Languedoc-Roussillon, Val de Loire, Piemonte, Tokaj, wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 1104 29 81 - Ziarna pszenicy krojone, śrutowane lub obrobione inaczej (z wył. miażdżonych, płatkowanych, mąki, granulek, łuszczonych, perełkowanych i nie obrobionych inaczej jak śrutowanie)
-
Kod CN: 0302 35 99 - Tuńczyk błękitnopłetwy pacyficzny (Thunnus orientalis), świeży lub schłodzony (z wył. do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604)
-
Kod CN: 2008 99 36 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <=11,85 % mas. (z wył. o zawartości cukru > 9% masy)