Kod CN: 9032 20 00 - Manostaty (z wył. kranów, kurków, zaworów, objętych pozycją 8481)
Kod CN: 9032 81 00 - Przyrządy i aparatura do automatycznej regulacji lub kontroli, hydrauliczne lub pneumatyczne (z wył. manostatów, kranów, kurków, zaworów, objętych pozycją 8481)
Kod CN: 9032 89 00 - Przyrządy i aparatura do automatycznej regulacji lub kontroli (z wył. hydraulicznych lub pneumatycznych, manostatów, kranów, kurków, zaworów, objętych pozycją 8481)
Kod CN: 9032 90 00 - Części i akcesoria do przyrządów i aparatów, do automatycznej regulacji lub kontroli, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0302 55 00 - Mintaj "Theragra chalcogramma", świeży lub schłodzony
Kod CN: 2712 90 19 - Ozokeryt, wosk montanowy lub wosk torfowy [produkty naturalne], nawet barwione (z wył. surowych)
Kod CN: 2930 70 00 - Bis(2-hydroksyetylo)sulfid (tiodiglikol (INN))
Kod CN: 7418 10 - Stołowe, kuchenne lub inne artykuły gospodarstwa domowego i ich części, zmywaki i tampony do czyszczenia, szorowania lub polerowania naczyń, rękawice i podobne artykuły, z miedzi (z wył. puszek, skrzynek i podobnych pojemników objętych pozycją 7419, artykułów o naturze narzędzia, artykułów nożowniczych, łyżek, chochli itp., artykułów ozdobnych, wyposażenia)
Kod CN: 0101 29 - Konie żywe (z wył. hodowlanych czystorasowych)
Kod CN: 2517 20 00 - Makadam z żużla, z popiołów odlewniczych lub z podobnych odpadów przemysłowych, nawet zawierający otoczaki, żwir, gruby żwir i krzemień, jako kruszywo do betonu, jako tłuczeń drogowy lub do podsypki torów kolejowych lub inne kruszywo
Kod CN: 0204 42 10 - Krótkie ćwierci przednie z owiec, zamrożone
Kod CN: 8502 - Zespoły prądotwórcze oraz przetwornice jednotwornikowe
Kod CN: 0305 39 90 - Filety z ryb, suszone, solone lub w solance, ale niewędzone (z wył. z tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych i z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae i filetów z ryb, solonych lub w solance, z łososia pacyficznego, z łososia atlantyckiego, z głowacicy i z z halibuta niebieskiego)
Kod CN: 0210 92 99 - Mąki i mączki, jadalne, z mięsa lub podrobów, z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich)