9108 12 00 Mechanizmy zegarkowe, kompletne i zmontowane, zasilane elektrycznie, wyłącznie z odczytem optoelektronicznym
Kod CN 9108 12 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 26.52.21.0 - Mechanizmy zegarkowe i zegarowe
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4407 11 - Drewno sosnowe z gatunku "Pinus spp.”, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo, o grubości > 6 mm
-
Kod CN: 2844 40 - Pierwiastki, izotopy i związki promieniotwórcze; stopy, dyspersje, włącznie z cermetalami, produkty ceramiczne i mieszaniny zawierające te pierwiastki, izotopy lub związki; pozostałości promieniotwórcze (z wył. naturalnego uranu, uranu wzbogaconego i zubożonego w U 235; plutonu, toru i związków tych produktów)
-
Kod CN: 2620 40 00 - Żużel, popiół i pozostałości zawierające głównie glin
-
Kod CN: 8454 - Konwertory, kadzie, wlewnice i maszyny odlewnicze, w rodzaju stosowanych w hutnictwie lub w odlewniach metali (z wył. pras do sproszkowanych metali); ich części
-
Kod CN: 4411 93 90 - Płyta pilśniowa, z drewna lub pozostałych zdrewniałych materiałów, nawet związana za pomocą żywic lub innych substancji organicznych, o gęstości > 0,5 g do 0,8 g/cm³, obrobiona mechanicznie lub pokryta powierzchniowo (z wył. płyty pilśniowej średniej gęstości "MDF", płyt wiórowych nawet połączonych z jedną lub wieloma płytami pilśniowymi, drewna warstwowego z warstwą sklejki, komórkowych paneli drewnianych mieszanych z zewnętrzną warstwą z płyty pilśniowej, tektury, składników mebli identyfikowanych jako takie)
-
Kod CN: 8515 39 90 - Maszyny i aparatura do spawania metali łukiem elektrycznym, włączając łuk plazmowy, inne niż całkowicie lub częściowo automatyczne (z wył. do spawania ręcznego elektrodą otuloną)
-
Kod CN: 0403 90 51 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, niesłodzone, o zawartości tłuszczu <= 3% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
-
Kod CN: 7202 21 00 - Żelazokrzem, zawierający > 55% masy krzemu
-
Kod CN: 0304 86 00 - Filety z śledzi (Clupea harengus, Clupea pallasii), zamrożone
-
Kod CN: 0304 46 00 - Filety z antara (Dissostichus spp.), świeże lub schłodzone