9202 Strunowe instrumenty muzyczne, np. gitary, skrzypce, harfy (z wył. klawiszowych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2009 79 19 - Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 22 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 7204 41 10 - Wióry z toczenia, wiórkowania, dłutowania, frezowania, piłowania i pilnikowania, z żeliwa lub stali, nawet w wiązkach (z wył. wiórów z żeliwa, ze stali stopowej lub z ocynowanego żeliwa lub stali)
-
Kod CN: 3505 10 10 - Dekstryny
-
Kod CN: 1104 29 30 - Ziarna zbóż perełkowane (z wył. jęczmienia, owsa i kukurydzy lub ryżu)
-
Kod CN: 6210 10 92 - Fartuchy jednorazowego użytku, typu używanego przez pacjentów lub chirurgów podczas procedur chirurgicznych
-
Kod CN: 9107 00 00 - Wyłączniki czasowe z mechanizmami zegarkowymi lub silnikami synchronicznymi
-
Kod CN: 7003 19 90 - Szyby niezbrojone, ze szkła lanego i walcowanego, nieobrobione inaczej (z wył. barwionych w całej masie, nieprzezroczystych, powleczonych lub posiadających warstwę pochłaniającą, odblaskową lub przeciwodblaskową i ze szkła optycznego)
-
Kod CN: 2008 60 39 - Wiśnie i czereśnie, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu >11,85% mas (z wył. o zawartości cukru > 9% masy)
-
Kod CN: 0306 99 - Skorupiaki, nadające się do spożycia przez ludzi, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie ze skorupiakami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. langust i pozostałych raków morskich, homarów, homarzca, krewetek i krabów); mąka, mączka i granulki, ze skorupiaków, suszone, solone, wędzone lub w solance, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod CN: 2401 30 00 - Odpady tytoniu