Kod CN: 9205 90 50 - Organy piszczałkowe klawiszowe; fisharmonie i podobne instrumenty klawiszowe z wolnym metalowym stroikiem (z wył. strunowych instrumentów muzycznych)
Kod CN: 9205 90 90 - Dęte instrumenty muzyczne (z wył. instrumentów dętych blaszanych, akordeonów i podobnych instrumentów, harmonijek ustnych, organów piszczałkowych klawiszowych, fisharmonii i podobnych instrumentów klawiszowych z wolnym metalowym stroikiem)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 5206 22 00 - Nitka pojedyncza z włókien czesanych, zawierająca głównie, ale < 85% masy bawełny i o masie liniowej >= 232,56 decyteksa, ale < 714,29 decyteksa "o numerze metrycznym > 14, ale <= 43" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
Kod CN: 6003 - Dzianiny o szerokości <= 30 cm (z wył. zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
Kod CN: 1602 49 19 - Mięso lub podroby ze świń, włącznie z mieszankami, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające >= 80% masy mięsa lub dowolnego rodzaju podrobów, włącznie z tłuszczami dowolnego rodzaju i pochodzenia (z wył. szynek, łopatek, schabów, karkówek i ich części, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)
Kod CN: 2710 20 38 - Oleje opałowe, zawierające => 70 % masy olejów ropy naftowej lub minerałów bitumicznych, o zawartości siarki > 0,5 % masy, zawierające biodiesel
Kod CN: 1514 99 10 - Olej rzepakowy lub rzepikowy, o wysokiej zawartości kwasu erukowego >= 2% i olej gorczycowy, i ich frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych i oleju surowego)
Kod CN: 5206 14 00 - Nitka pojedyncza z włókien nieczesanych, zawierająca głównie, ale < 85% masy bawełny i o masie liniowej >= 125 decyteksa, ale < 192,31 decyteksa "o numerze metrycznym > 52, ale <= 80" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
Kod CN: 8413 50 61 - Pompy tłokowe do hydraulicznych układów napędowych i siłowych (z wył. zespołów hydraulicznych)
Kod CN: 1106 20 90 - Mąka, mączka i proszek, z sago lub korzeni manioku, maranty, salepu, topinamburu, słodkich ziemniaków i podobnych korzeni i bulw o dużej zawartości skrobi lub inuliny objętych pozycją 0714 (z wył denaturowanych)
Kod CN: 1901 - Ekstrakt słodowy; przetwory spożywcze z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; przetwory spożywcze z mleka, śmietany, maślanki, serwatki, kefiru i podobnych towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404, niezawierające kakao lub zawierające < 5% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone