9207 10 10 Organy klawiszowe, których dźwięk jest wytwarzany lub też musi być wzmocniony, elektrycznie
Kod CN 9207 10 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 9207 10 10. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 32.20.14.0 - Instrumenty muzyczne (włączając klawiszowe), których dźwięk jest wytwarzany lub musi być wzmacniany elektrycznie
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8440 10 40 - Maszyny do oprawiania książek metodą bezszwową
Kod CN: 0403 10 93 - Jogurt, nawet zagęszczony, aromatyzowany lub zawierający dodatek owoców, orzechów lub kakao, słodzony, o zawartości tłuszczu mlecznego > 3%, ale <= 6% masy (z wył. w postaci stałej)
Kod CN: 2835 29 90 - Fosforany (z wył. triamonu, monosodu, disodu, trisodu, potasu, wapnia i rtęci)
Kod CN: 3901 - Polimery etylenu, w formach podstawowych
Kod CN: 6107 12 00 - Kalesony lub majtki, męskie lub chłopięce, z włókien chemicznych, dziane
Kod CN: 8418 99 - Części urządzeń chłodniczych lub zamrażających i pomp cieplnych, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 7003 12 91 - Szyby niezbrojone, ze szkła lanego i walcowanego, posiadające warstwę przeciwodblaskową, ale nieobrobione inaczej (z wył. ze szkła optycznego)
Kod CN: 0812 90 98 - Owoce i orzechy, zakonserwowane tymczasowo np. gazowym ditlenkiem siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. moreli, wiśni i czereśni, pomarańcz, papaji, owoców z gatunku Vaccinium myrtillus, owoców guawy, mango, smaczeliny, tamaryndy, jabłka nerkowca, liczi (śliwki chińskie), owoców chlebowca (jackfruit), śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola), pitahaya, orzechów kokosowych, nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i makadamia)
Kod CN: 3203 00 10 - Środki barwiące pochodzenia roślinnego, włącznie z ekstraktami barwiącymi, nawet zdefiniowane chemicznie; preparaty na bazie środków barwiących pochodzenia roślinnego, w rodzaju stosowanych do barwienia dowolnych materiałów lub stosowanych jako elementy składowe do produkcji preparatów barwiących (z wył. wyrobów objętych pozycją 3207, 3208, 3209, 3210, 3213 i 3215)
Kod CN: 8483 50 20 - Koła zamachowe i koła pasowe lub linowe, włączając wielokrążki i zblocza, z żeliwa lub staliwa