9207 10 10 Organy klawiszowe, których dźwięk jest wytwarzany lub też musi być wzmocniony, elektrycznie
Kod CN 9207 10 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 9207 10 10. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 32.20.14.0 - Instrumenty muzyczne (włączając klawiszowe), których dźwięk jest wytwarzany lub musi być wzmacniany elektrycznie
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2008 97 72 - Mieszanki guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, włączając mieszanki w ilości >= 50% masy tych owoców z orzechami nerkowca, orzechami brazylijskimi, areca (lub betel), cola i makadamia , przetworzone lub zakonserwowane, bez dodatku alkoholu, ale z dodatkiem cukru, w których udział żadnego z pojedynczych owoców nie przekracza 50% masy całkowitej owoców, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <=1 kg
Kod CN: 6106 20 00 - Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce, z włókien chemicznych, dziane (z wył. T-shirtów i trykotów)
Kod CN: 8207 80 19 - Narzędzia do toczenia metalu, wymienne, z częścią roboczą materiału innego niż ze spieku ceramiczno-metalowego
Kod CN: 0207 26 30 - Całe skrzydła, nawet z końcami, z indyka (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone
Kod CN: 2005 99 - Warzywa i mieszanki warzywne, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, niezamrożone (z wył. zakonserwowanych cukrem, warzyw homogenizowanych z podpozycji 2005 10, oraz pomidorów, grzybów i trufli, i ziemniaków, grochu [Pisum sativum], fasoli [Vigna spp., Phaseolus spp.], szparagów, oliwek, kukurydzy [Zea Mays var. Saccharata], pędów bambusa, niezmieszanych)
Kod CN: 8515 80 10 - Elektryczne maszyny i aparatura do spawania lub do natryskiwania na gorąco metali (z wył. do oporowego zgrzewania metali, do spawania metali łukiem elektrycznym lub plazmowym i pistoletów natryskowych wymienionych w innym miejscu)
Kod CN: 7607 19 90 - Folia aluminiowa bez podłoża, walcowana i obrobiona więcej, o grubości (z wył. dowolnego podłoża) od 0,021 mm do 0,2 mm (z wył. folii do wytłoczeń objętych pozycją 3212, ozdób choinkowych z folii)
Kod CN: 8480 30 - Modele odlewnicze (z wył. z grafitu lub innego węgla i modeli ceramicznych lub ze szkła)