9209 99 20 Części i akcesoria klarnetów, trąbek, kobz, organów piszczałkowych klawiszowych, fisharmonii i podobnych instrumentów klawiszowych z wolnym metalowym stroikiem, akordeonów i podobnych instrumentów, harmonijek ustnych i pozostałych objętych pozycją 9205, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN 9209 99 20 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 32.20.20.0 - Części i akcesoria do instrumentów muzycznych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0802 42 00 - Kasztany "Castanea spp.", świeże lub suszone, bez łupin
-
Kod CN: 8533 10 00 - Rezystory stałe węglowe, masowe lub warstwowe (z wył. rezystorów grzejnych)
-
Kod CN: 0307 22 - Przegrzebki, włącznie z przegrzebkami grzebieniowatymi, z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, zamrożone, nawet w skorupach
-
Kod CN: DZIAŁ 67 - PIÓRA I PUCH, PREPAROWANE ORAZ ARTYKUŁY Z PIÓR LUB PUCHU; KWIATY SZTUCZNE; ARTYKUŁY Z WŁOSÓW LUDZKICH
-
Kod CN: 3215 19 00 - Farba drukarska, nawet stężona lub stała (z wył. farby czarnej)
-
Kod CN: 7110 29 00 - Pallad, w stanie półproduktu
-
Kod CN: 4418 75 00 - Połączone płyty podłogowe, wielowarstwowe, z drewna innego niż bambus (z wył. na podłogi mozaikowe)
-
Kod CN: 0304 87 00 - Filety z tuńczyka (z rodzaju Thunnus), latającego lub paskowanego bonito (Euthynnus (Katsuwonus) pelamis), zamrożone
-
Kod CN: 3823 - Przemysłowe monokarboksylowe kwasy tłuszczowe; kwaśne oleje z rafinacji; przemysłowe alkohole tłuszczowe
-
Kod CN: 2007 99 - Dżemy, galaretki, marmolady, przeciery i pasty, z owoców, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z owoców cytrusowych, przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10)