9405 20 99 Lampy elektryczne stołowe, biurkowe, nocne lub podłogowe w rodzaju stosowanych do lamp wyładowczych (z wył. z tworzyw sztucznych, z materiałów ceramicznych lub ze szkła)
Kod CN 9405 20 99 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 27.40.22.0 - Lampy elektryczne stołowe, biurkowe, nocne lub podłogowe
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1006 10 50 - Ryż niełuskany, średnioziarnisty
-
Kod CN: 3918 - Pokrycia podłogowe z tworzyw sztucznych, nawet samoprzylepne, w rolkach lub w postaci płytek; pokrycia ścienne lub sufitowe, z tworzyw sztucznych, w zwojach o szerokości >= 45 cm, zawierających tworzywa sztuczne trwale związane z podłożem z dowolnego materiału innego niż papier, przy czym warstwa tworzywa (po stronie wierzchniej) jest ziarnista, wytłoczona, kolorowa, zadrukowana wzorem lub w inny sposób ozdobiona
-
Kod CN: 2829 11 00 - Chloran sodu
-
Kod CN: 0714 50 00 - Ksantosoma (żółtosocza lub malanga) (Xanthosoma spp.), świeża, schłodzona, zamrożona lub suszona, nawet w plastrach, lub w postaci granulek
-
Kod CN: 0303 43 10 - Latający lub paskowany bonito "Euthynnus (Katsuwonus) pelamis", zamrożony, do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604
-
Kod CN: 8205 70 00 - Imadła, zaciski i podobne (z wył. akcesoriów i części do obrabiarek)
-
Kod CN: 3105 20 90 - Nawozy mineralne lub chemiczne, zawierające fosfor i potas, o zawartości azotu <= 10 % masy suchego bezwodnego produktu (z wył. w tabletkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 4403 41 00 - Drewno ciemnoczerwone meranti, jasnoczerwone meranti i meranti bakau, surowe, nawet pozbawione kory lub bieli, lub zgrubnie obrobione (z wył. zgrubnie przyciętego drewna na laski, parasolki, trzonki narzędzi itp., drewna ciętego na deski lub belki, itp., malowanego, bejcowanego, nasyconego kreozotem lub innymi środkami konserwującymi)
-
Kod CN: 1504 10 91 - Oleje z wątróbek z halibuta i ich frakcje, nawet rafinowane ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. o zawartości witaminy A <= 2 500 j.m./g)
-
Kod CN: 0203 19 - Mięso ze świń, świeże lub schłodzone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków, z kośćmi)