9405 60 80 Reklamy świetlne, podświetlane tablice i znaki informacyjne, i podobne, ze źródłem światła zamontowanym na stałe, z materiałów innych niż tworzywa sztuczne
Kod CN 9405 60 80 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 9405 60 80. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 27.40.24.0 - Reklamy świetlne, podświetlane tablice i znaki informacyjne i podobne
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 1604 20 40 - Sardela przetworzona lub zakonserwowana (z wył. ryb całych lub w kawałkach)
Kod CN: 8479 90 70 - Części maszyn i urządzeń mechanicznych posiadające indywidualne funkcje, z żeliwa lub staliwa, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 2849 90 90 - Węgliki, nawet niezdefiniowane chemicznie (z wył. wapnia, krzemu, boru, wolframu, glinu, chromu, molibdenu, wanadu, tantalu, tytanu i organicznych i nieorganicznych związków rtęci, nawet zdefiniowanych chemicznie)
Kod CN: 0404 90 - Produkty zawierające naturalne składniki mleka, nawet słodzone, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 0302 89 21 - Ryby z rodzaju Euthynnus, świeże lub schłodzone, do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604 (z wył. latającego lub paskowanego bonito i tunka wschodniego)
Kod CN: 0811 90 39 - Owoce i orzechy, jadalne, zamrożone, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru <= 13 % masy (z wył. truskawek i poziomek, malin, jeżyn, morw, owoców mieszańców malin z jeżynami, porzeczek czarnych, białych lub czerwonych i agrestu, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, nerkowca, brazylijskich, orzechów areca (betel), orzechów kola i makadamia)
Kod CN: 2830 90 - Siarczki (z wył. sodu); polisiarczki, nawet niezdefiniowane chemicznie (z wył. organicznych i nieorganicznych związków rtęci)
Kod CN: SEKCJA IX - DREWNO I ARTYKUŁY Z DREWNA; WĘGIEL DRZEWNY; KOREK I ARTYKUŁY Z KORKA; WYROBY ZE SŁOMY, Z ESPARTO LUB POZOSTAŁYCH MATERIAŁÓW DO WYPLATANIA; WYROBY KOSZYKARSKIE I WYROBY Z WIKLINY
Kod CN: 9018 90 50 - Aparatura do transfuzji stosowana w medycynie