9507 20 Haczyki na ryby, nawet z przyponem
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0401 40 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu > 6 % masy, ale <= 10% masy, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 6304 19 - Narzuty z dowolnego materiału włókienniczego (z wył. dzianych, bielizny pościelowej, kołder i narzut pikowanych)
-
Kod CN: 0709 60 95 - Owoce z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, do przemysłowej produkcji olejków eterycznych lub żywicznych, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 7804 20 00 - Proszki i płatki, z ołowiu (z wył. ziaren ołowiu i ozdóbek objętych pozycją 8308)
-
Kod CN: 3301 30 00 - Rezinoidy
-
Kod CN: 8541 30 00 - Tyrystory, diaki i triaki (inne niż elementy światłoczułe półprzewodnikowe)
-
Kod CN: 1702 30 - Glukoza, w postaci stałej, i syrop glukozowy, niezawierające dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, niezawierające fruktozy lub zawierające w stanie suchym < 20% masy fruktozy
-
Kod CN: 2920 90 70 - Estry pozostałych kwasów nieorganicznych niemetali i ich sole; ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. estrów halogenków wodoru, estrów tiofosforowych (fosforotionianów) i ich soli, i ich fluorowcowanych, sulfonowanych, nitrowanych lub nitrozowanych pochodnych, i endosulfanu (ISO))
-
Kod CN: 2711 13 - Butany, skroplone (z wył. o czystości n-butanu lub izobutanu >= 95%)
-
Kod CN: 0207 60 41 - Grzbiety, szyje, grzbiety włącznie z szyjami, kupry i końce skrzydeł, z perliczek (z gatunków domowych), świeże, schłodzone lub zamrożone