SEKCJA XIV PERŁY NATURALNE LUB HODOWLANE, KAMIENIE SZLACHETNE LUB PÓŁSZLACHETNE, METALE SZLACHETNE, METALE PLATEROWANE METALEM SZLACHETNYM I ARTYKUŁY Z NICH; SZTUCZNA BIŻUTERIA; MONETY
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0404 10 34 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy
-
Kod CN: 8417 20 90 - Piece piekarnicze, włączając piece do wyrobów cukierniczych, nieelektryczne (z wył. pieców tunelowych)
-
Kod CN: 3809 10 50 - Środki wykańczalnicze, nośniki barwników przyśpieszające barwienie, utrwalacze barwników i pozostałe preparaty, takie jak klejonki i zaprawy, w rodzaju stosowanych w przemysłach włókienniczym, papierniczym, skórzanym i podobnych, gdzie indziej niesklasyfikowane, na bazie substancji skrobiowych, zawierające >= 70%, ale < 83% masy tych substancji
-
Kod CN: 2833 22 00 - Siarczan glinu
-
Kod CN: 2204 21 96 - Wina ze szczepu, bez ChNP i ChOG, nie produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 8536 30 - Urządzenia zabezpieczające obwody elektryczne, do napięć <= 1 000 V (z wył. bezpieczników i wyłączników automatycznych)
-
Kod CN: 0302 32 - Tuńczyk żółtopłetwy "Thunnus albacares", świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 0305 49 10 - Halibut niebieski "Reinhardtius hippoglossoides", wędzony, włącznie z filetami, inny niż jadalne odpadki rybne
-
Kod CN: 8434 - Dojarki mechaniczne i urządzenia mleczarskie (z wył. urządzeń chłodzących lub grzewczych, wirówek do mleka, urządzeń mleczarskich, pras filtracyjnych i pozostałych urządzeń filtracyjnych); ich części
-
Kod CN: 0910 91 - Mieszanki różnych rodzajów przypraw korzennych