Mapa strony - Kody PKWiU, CN, GTU
Strona: 3
-
Kod PKWiU 01.23.11 - Pomelo i grejpfruty
-
Kod PKWiU 01.23.11.0 - Pomelo i grejpfruty
-
Kod PKWiU 01.23.12 - Cytryny i limonki
-
Kod PKWiU 01.23.12.0 - Cytryny i limonki
-
Kod PKWiU 01.23.13 - Pomarańcze
-
Kod PKWiU 01.23.13.0 - Pomarańcze
-
Kod PKWiU 01.23.14 - Mandarynki, klementynki i tangeryny
-
Kod PKWiU 01.23.14.0 - Mandarynki, klementynki i tangeryny
-
Kod PKWiU 01.23.19 - Pozostałe owoce cytrusowe
-
Kod PKWiU 01.23.19.0 - Pozostałe świeże owoce cytrusowe
-
Kod PKWiU 01.24 - OWOCE ZIARNKOWE I PESTKOWE
-
Kod PKWiU 01.24.1 - JABŁKA
-
Kod PKWiU 01.24.10 - JABŁKA
-
Kod PKWiU 01.24.10.0 - JABŁKA
-
Kod PKWiU 01.24.2 - POZOSTAŁE OWOCE ZIARNKOWE I PESTKOWE
-
Kod PKWiU 01.24.21 - Gruszki
-
Kod PKWiU 01.24.21.0 - Gruszki
-
Kod PKWiU 01.24.22 - Pigwy
-
Kod PKWiU 01.24.22.0 - Pigwy
-
Kod PKWiU 01.24.23 - Morele
-
Kod PKWiU 01.24.23.0 - Morele
-
Kod PKWiU 01.24.24 - Wiśnie i czereśnie
-
Kod PKWiU 01.24.24.0 - Wiśnie i czereśnie
-
Kod PKWiU 01.24.25 - Brzoskwinie
-
Kod PKWiU 01.24.25.0 - Brzoskwinie
-
Kod PKWiU 01.24.26 - Nektaryny
-
Kod PKWiU 01.24.26.0 - Nektaryny
-
Kod PKWiU 01.24.27 - Śliwki
-
Kod PKWiU 01.24.27.0 - Śliwki
-
Kod PKWiU 01.24.28 - Owoce tarniny
-
Kod PKWiU 01.24.28.0 - Owoce tarniny
-
Kod PKWiU 01.24.29 - Pozostałe owoce ziarnkowe i pestkowe, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU 01.24.29.0 - Pozostałe świeże owoce ziarnkowe i pestkowe, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU 01.25 - OWOCE ŚWIEŻE, Z POZOSTAŁYCH KRZEWÓW I DRZEW OWOCOWYCH ORAZ DRZEW ORZECHOWYCH
-
Kod PKWiU 01.25.1 - JAGODY I OWOCE Z RODZAJU VACCINIUM
-
Kod PKWiU 01.25.11 - Owoce kiwi
-
Kod PKWiU 01.25.11.0 - Owoce kiwi
-
Kod PKWiU 01.25.12 - Maliny, jeżyny, morwy i owoce mieszańców malin z jeżynami
-
Kod PKWiU 01.25.12.0 - Maliny, jeżyny, morwy i owoce mieszańców malin z jeżynami
-
Kod PKWiU 01.25.13 - Truskawki i poziomki
-
Kod PKWiU 01.25.13.0 - Truskawki i poziomki
-
Kod PKWiU 01.25.19 - Pozostałe owoce jagodowe (np. porzeczki, agrest) i z rodzaju Vaccinium (np. żurawina, borówki czarne), świeże, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU 01.25.19.0 - Pozostałe owoce jagodowe (np. porzeczki, agrest) i z rodzaju Vaccinium (np. żurawina, borówki czarne), świeże, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU 01.25.2 - NASIONA OWOCÓW
-
Kod PKWiU 01.25.20 - NASIONA OWOCÓW
-
Kod PKWiU 01.25.20.0 - NASIONA OWOCÓW
-
Kod PKWiU 01.25.3 - ORZECHY W ŁUPINACH (Z WYŁĄCZENIEM JADALNYCH ORZECHÓW DZIKO ROSNĄCYCH, ORZESZKÓW ZIEMNYCH I ORZECHÓW KOKOSOWYCH)
-
Kod PKWiU 01.25.31 - Migdały
-
Kod PKWiU 01.25.31.0 - Migdały
-
Kod PKWiU 01.25.32 - Kasztany jadalne
-
Kod PKWiU 01.25.32.0 - Kasztany jadalne
-
Kod PKWiU 01.25.33 - Orzechy laskowe
-
Kod PKWiU 01.25.33.0 - Orzechy laskowe
-
Kod PKWiU 01.25.34 - Pistacje
-
Kod PKWiU 01.25.34.0 - Pistacje
-
Kod PKWiU 01.25.35 - Orzechy włoskie
-
Kod PKWiU 01.25.35.0 - Orzechy włoskie
-
Kod PKWiU 01.25.39 - Pozostałe orzechy w łupinach (z wyłączeniem jadalnych orzechów dziko rosnących, orzeszków ziemnych i orzechów kokosowych)
-
Kod PKWiU 01.25.39.0 - Pozostałe orzechy w łupinach (z wyłączeniem jadalnych orzechów dziko rosnących, orzeszków ziemnych i orzechów kokosowych)
-
Kod PKWiU 01.25.9 - POZOSTAŁE OWOCE, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
-
Kod PKWiU 01.25.90 - POZOSTAŁE OWOCE, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
-
Kod PKWiU 01.25.90.0 - POZOSTAŁE OWOCE, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
-
Kod PKWiU 01.26 - OWOCE OLEISTE
-
Kod PKWiU 01.26.1 - OLIWKI
-
Kod PKWiU 01.26.11 - Oliwki stołowe
-
Kod PKWiU 01.26.11.0 - Oliwki stołowe
-
Kod PKWiU 01.26.12 - Oliwki do produkcji oliwy
-
Kod PKWiU 01.26.12.0 - Oliwki do produkcji oliwy
-
Kod PKWiU 01.26.2 - ORZECHY KOKOSOWE
-
Kod PKWiU 01.26.20 - ORZECHY KOKOSOWE
-
Kod PKWiU 01.26.20.0 - ORZECHY KOKOSOWE
-
Kod PKWiU 01.26.9 - POZOSTAŁE OWOCE OLEISTE, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
-
Kod PKWiU 01.26.90 - POZOSTAŁE OWOCE OLEISTE, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
-
Kod PKWiU 01.26.90.0 - POZOSTAŁE OWOCE OLEISTE, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
-
Kod PKWiU 01.27 - ROŚLINY WYKORZYSTYWANE DO PRODUKCJI NAPOJÓW
-
Kod PKWiU 01.27.1 - ROŚLINY WYKORZYSTYWANE DO PRODUKCJI NAPOJÓW
-
Kod PKWiU 01.27.11 - Kawa niepalona
-
Kod PKWiU 01.27.11.0 - Kawa niepalona
-
Kod PKWiU 01.27.12 - Herbata
-
Kod PKWiU 01.27.12.0 - Herbata
-
Kod PKWiU 01.27.13 - Maté (herbata paragwajska)
-
Kod PKWiU 01.27.13.0 - Maté (herbata paragwajska)
-
Kod PKWiU 01.27.14 - Ziarna kakao
-
Kod PKWiU 01.27.14.0 - Ziarna kakao
-
Kod PKWiU 01.28 - ROŚLINY PRZYPRAWOWE I AROMATYCZNE ORAZ ROŚLINY WYKORZYSTYWANE DO PRODUKCJI LEKÓW I WYROBÓW FARMACEUTYCZNYCH
-
Kod PKWiU 01.28.1 - ROŚLINY PRZYPRAWOWE I AROMATYCZNE NIEPRZETWORZONE
-
Kod PKWiU 01.28.11 - Pieprz surowy z rodzaju Piper
-
Kod PKWiU 01.28.11.0 - Pieprz surowy z rodzaju Piper
-
Kod PKWiU 01.28.12 - Chili i słodka papryka (z rodzaju Capsicum), surowe, suszone
-
Kod PKWiU 01.28.12.0 - Chili i słodka papryka (z rodzaju Capsicum), surowe, suszone
-
Kod PKWiU 01.28.13 - Gałka muszkatołowa, kwiat muszkatołowy i kardamon, surowe
-
Kod PKWiU 01.28.13.0 - Gałka muszkatołowa, kwiat muszkatołowy i kardamon, surowe
-
Kod PKWiU 01.28.14 - Anyż, badian, kolendra, kmin, kminek, koper i jagody jałowca, surowe
-
Kod PKWiU 01.28.14.0 - Anyż, badian, kolendra, kmin, kminek, koper i jagody jałowca, surowe
-
Kod PKWiU 01.28.15 - Cynamon surowy i kwiaty cynamonowca
-
Kod PKWiU 01.28.15.0 - Cynamon surowy i kwiaty cynamonowca
-
Kod PKWiU 01.28.16 - Goździki (całe owoce, kwiaty i szypułki) surowe
-
Kod PKWiU 01.28.16.0 - Goździki (całe owoce, kwiaty i szypułki) surowe
-
Kod PKWiU 01.28.17 - Imbir surowy, suszony
-
Kod PKWiU 01.28.17.0 - Imbir surowy, suszony