Mapa strony - Kody PKWiU, CN, GTU
Strona: 2
-
Kod PKWiU 01.13.29 - Melony
-
Kod PKWiU 01.13.29.0 - Melony
-
Kod PKWiU 01.13.3 - POZOSTAŁE WARZYWA OWOCOWE
-
Kod PKWiU 01.13.31 - Papryka i inne warzywa owocowe (wyłącznie z rodzaju Capsicum)
-
Kod PKWiU 01.13.31.0 - Papryka i inne warzywa owocowe (wyłącznie z rodzaju Capsicum)
-
Kod PKWiU 01.13.32 - Ogórki i korniszony
-
Kod PKWiU 01.13.32.0 - Ogórki i korniszony
-
Kod PKWiU 01.13.33 - Bakłażany (oberżyny)
-
Kod PKWiU 01.13.33.0 - Bakłażany (oberżyny)
-
Kod PKWiU 01.13.34 - Pomidory
-
Kod PKWiU 01.13.34.0 - Pomidory
-
Kod PKWiU 01.13.39 - Pozostałe warzywa owocowe, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU 01.13.39.0 - Pozostałe, świeże lub schłodzone warzywa owocowe, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU 01.13.4 - WARZYWA KORZENIOWE, CEBULOWE I BULWIASTE
-
Kod PKWiU 01.13.41 - Marchew i rzepa
-
Kod PKWiU 01.13.41.0 - Marchew i rzepa
-
Kod PKWiU 01.13.42 - Czosnek
-
Kod PKWiU 01.13.42.0 - Czosnek
-
Kod PKWiU 01.13.43 - Cebula
-
Kod PKWiU 01.13.43.0 - Cebula
-
Kod PKWiU 01.13.44 - Pory i pozostałe warzywa z rodziny czosnkowatych
-
Kod PKWiU 01.13.44.0 - Pory i pozostałe warzywa z rodziny czosnkowatych
-
Kod PKWiU 01.13.49 - Pozostałe warzywa korzeniowe, cebulowe i bulwiaste, z wyłączeniem warzyw o dużej zawartości skrobi i inuliny
-
Kod PKWiU 01.13.49.0 - Pozostałe, świeże lub schłodzone warzywa korzeniowe, cebulowe i bulwiaste, z wyłączeniem warzyw o dużej zawartości skrobi i inuliny
-
Kod PKWiU 01.13.5 - ZIEMNIAKI I JADALNE KORZENIE I BULWY O DUŻEJ ZAWARTOŚCI SKROBI I INULINY
-
Kod PKWiU 01.13.51 - Ziemniaki
-
Kod PKWiU 01.13.51.0 - Ziemniaki
-
Kod PKWiU 01.13.52 - Ziemniaki słodkie
-
Kod PKWiU 01.13.52.0 - Ziemniaki słodkie (bataty, pataty)
-
Kod PKWiU 01.13.53 - Maniok (cassava)
-
Kod PKWiU 01.13.53.0 - Maniok (cassava)
-
Kod PKWiU 01.13.54 - Kolokazja jadalna (taro)
-
Kod PKWiU 01.13.54.0 - Kolokazja jadalna (taro)
-
Kod PKWiU 01.13.59 - Pozostałe jadalne korzenie i bulwy o dużej zawartości skrobi i inuliny
-
Kod PKWiU 01.13.59.0 - Pozostałe jadalne korzenie i bulwy o dużej zawartości skrobi i inuliny
-
Kod PKWiU 01.13.6 - Nasiona warzyw, z wyłączeniem nasion buraków cukrowych
-
Kod PKWiU 01.13.60 - Nasiona warzyw, z wyłączeniem nasion buraków cukrowych
-
Kod PKWiU 01.13.60.0 - Nasiona warzyw, z wyłączeniem nasion buraków cukrowych
-
Kod PKWiU 01.13.7 - BURAKI CUKROWE I NASIONA BURAKÓW CUKROWYCH
-
Kod PKWiU 01.13.71 - Buraki cukrowe
-
Kod PKWiU 01.13.71.0 - Buraki cukrowe
-
Kod PKWiU 01.13.72 - Nasiona buraków cukrowych
-
Kod PKWiU 01.13.72.0 - Nasiona buraków cukrowych
-
Kod PKWiU 01.13.8 - GRZYBY I TRUFLE
-
Kod PKWiU 01.13.80 - GRZYBY I TRUFLE
-
Kod PKWiU 01.13.80.0 - GRZYBY I TRUFLE
-
Kod PKWiU 01.13.9 - WARZYWA ŚWIEŻE, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
-
Kod PKWiU 01.13.90 - WARZYWA ŚWIEŻE, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
-
Kod PKWiU 01.13.90.0 - WARZYWA ŚWIEŻE, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
-
Kod PKWiU 01.14 - TRZCINA CUKROWA
-
Kod PKWiU 01.14.1 - TRZCINA CUKROWA
-
Kod PKWiU 01.14.10 - TRZCINA CUKROWA
-
Kod PKWiU 01.14.10.0 - TRZCINA CUKROWA
-
Kod PKWiU 01.15 - TYTOŃ NIEPRZETWORZONY
-
Kod PKWiU 01.15.1 - TYTOŃ NIEPRZETWORZONY
-
Kod PKWiU 01.15.10 - TYTOŃ NIEPRZETWORZONY
-
Kod PKWiU 01.15.10.0 - TYTOŃ NIEPRZETWORZONY
-
Kod PKWiU 01.16 - ROŚLINY WŁÓKNISTE
-
Kod PKWiU 01.16.1 - ROŚLINY WŁÓKNISTE
-
Kod PKWiU 01.16.11 - Bawełna niezgrzeblona i nieczesana
-
Kod PKWiU 01.16.11.0 - Bawełna niezgrzeblona i nieczesana
-
Kod PKWiU 01.16.12 - Juta, kenaf i pozostałe włókna tekstylne łykowe, surowe lub roszone, z wyłączeniem lnu, konopi i ramii
-
Kod PKWiU 01.16.12.0 - Juta, kenaf i pozostałe włókna tekstylne łykowe, surowe lub roszone, z wyłączeniem lnu, konopi i ramii
-
Kod PKWiU 01.16.19 - Len, konopie oraz pozostałe surowe rośliny włókniste, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU 01.16.19.0 - Len, konopie oraz pozostałe surowe rośliny włókniste, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU 01.19 - POZOSTAŁE ROŚLINY INNE NIŻ WIELOLETNIE
-
Kod PKWiU 01.19.1 - ROŚLINY PASTEWNE
-
Kod PKWiU 01.19.10 - ROŚLINY PASTEWNE
-
Kod PKWiU 01.19.10.0 - ROŚLINY PASTEWNE
-
Kod PKWiU 01.19.2 - KWIATY CIĘTE I PĄKI KWIATOWE; NASIONA KWIATÓW
-
Kod PKWiU 01.19.21 - Kwiaty cięte i pąki kwiatowe
-
Kod PKWiU 01.19.21.0 - Kwiaty cięte i pąki kwiatowe
-
Kod PKWiU 01.19.22 - Nasiona kwiatów
-
Kod PKWiU 01.19.22.0 - Nasiona kwiatów
-
Kod PKWiU 01.19.3 - NASIONA ROŚLIN PASTEWNYCH, WŁĄCZAJĄC NASIONA BURAKÓW PASTEWNYCH; POZOSTAŁE SUROWE PRODUKTY ROŚLINNE
-
Kod PKWiU 01.19.31 - Nasiona roślin pastewnych, włączając nasiona buraków pastewnych
-
Kod PKWiU 01.19.31.0 - Nasiona roślin pastewnych, włączając nasiona buraków pastewnych
-
Kod PKWiU 01.19.39 - Pozostałe surowe produkty roślinne, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU 01.19.39.0 - Pozostałe surowe produkty roślinne, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU 01.2 - ROŚLINY WIELOLETNIE
-
Kod PKWiU 01.21 - WINOGRONA
-
Kod PKWiU 01.21.1 - WINOGRONA
-
Kod PKWiU 01.21.11 - Winogrona stołowe
-
Kod PKWiU 01.21.11.0 - Winogrona stołowe
-
Kod PKWiU 01.21.12 - Pozostałe winogrona świeże
-
Kod PKWiU 01.21.12.0 - Pozostałe winogrona świeże
-
Kod PKWiU 01.22 - OWOCE TROPIKALNE I PODZWROTNIKOWE
-
Kod PKWiU 01.22.1 - OWOCE TROPIKALNE I PODZWROTNIKOWE
-
Kod PKWiU 01.22.11 - Awokado
-
Kod PKWiU 01.22.11.0 - Awokado
-
Kod PKWiU 01.22.12 - Banany, plantany itp.
-
Kod PKWiU 01.22.12.0 - Banany, plantany itp.
-
Kod PKWiU 01.22.13 - Daktyle
-
Kod PKWiU 01.22.13.0 - Daktyle
-
Kod PKWiU 01.22.14 - Figi
-
Kod PKWiU 01.22.14.0 - Figi
-
Kod PKWiU 01.22.19 - Pozostałe owoce tropikalne i podzwrotnikowe
-
Kod PKWiU 01.22.19.0 - Pozostałe świeże owoce tropikalne i podzwrotnikowe
-
Kod PKWiU 01.23 - OWOCE CYTRUSOWE
-
Kod PKWiU 01.23.1 - OWOCE CYTRUSOWE