01.11.69 Pozostałe warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.11.6 - WARZYWA STRĄCZKOWE, ŚWIEŻE LUB SCHŁODZONE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.11.69.0 - Pozostałe warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 01.11.69, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 28.30.22.0 - Ciągniki o mocy silnika > 37 kW i <= 59 kW
-
Kod PKWiU: 09 - USŁUGI WSPOMAGAJĄCE GÓRNICTWO I WYDOBYWANIE
-
Kod PKWiU: 65.12.49 - Usługi ubezpieczeniowe od pozostałych szkód majątkowych
-
Kod PKWiU: 01.47.21.0 - Jaja kurze, świeże w skorupkach
-
Kod PKWiU: 08.92.10.0 - Torf
-
Kod PKWiU: 74.20.23 - Usługi wykonywania fotografii lub zapisów wideo takich wydarzeń, jak: śluby, wesela, pokazy mody, zawody itp.
-
Kod PKWiU: 25.30 - WYTWORNICE PARY, Z WYŁĄCZENIEM KOTŁÓW CENTRALNEGO OGRZEWANIA GORĄCĄ WODĄ
-
Kod PKWiU: 10.89.19 - Różne artykuły spożywcze (włączając karmel, ekstrakt słodowy), gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 58.11.11.0 - Podręczniki szkolne drukowane
-
Kod PKWiU: 10.13.12.0 - Mięso z bydła solone, suszone lub wędzone