01.11.69 Pozostałe warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.11.6 - WARZYWA STRĄCZKOWE, ŚWIEŻE LUB SCHŁODZONE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.11.69.0 - Pozostałe warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.20.0 - Podroby jadalne z bydła, świń, owiec, kóz, koni i pozostałych zwierząt koniowatych, świeże lub schłodzone
-
Kod PKWiU: 72.11.13.0 - Usługi w zakresie prac rozwojowych w dziedzinie biotechnologii wykorzystywanej w ochronie zdrowia
-
Kod PKWiU: 38.22.1 - USŁUGI ZWIĄZANE Z PRZETWARZANIEM ODPADÓW PROMIENIOTWÓRCZYCH I POZOSTAŁYCH ODPADÓW NIEBEZPIECZNYCH
-
Kod PKWiU: 20.41.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją mydła i detergentów, środków piorących, czyszczących i polerujących
-
Kod PKWiU: 30.30.15.0 - Części do spalinowych silników lotniczych o zapłonie iskrowym
-
Kod PKWiU: 58.14.40 - USŁUGI LICENCYJNE ZWIĄZANE Z NABYWANIEM PRAW DO CZASOPISM I POZOSTAŁYCH PERIODYKÓW
-
Kod PKWiU: 20.15.39.0 - Pozostałe nawozy azotowe i ich mieszaniny, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 47.00.42 - Sprzedaż detaliczna farb, werniksów i lakierów
-
Kod PKWiU: 28.13.27 - Sprężarki wyporowe-rotacyjne, jednowałowe i wielowałowe
-
Kod PKWiU: 27.40.30 - POZOSTAŁE LAMPY I OPRAWY OŚWIETLENIOWE