01.11.69 Pozostałe warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
Kod PKWiU: 01.11.6 - WARZYWA STRĄCZKOWE, ŚWIEŻE LUB SCHŁODZONE
Podrzędne kody PKWiU
Kod PKWiU: 01.11.69.0 - Pozostałe warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 01.11.69, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
Kod PKWiU: 28.91.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją maszyn dla metalurgii
Kod PKWiU: 32.50 - URZĄDZENIA, INSTRUMENTY I WYROBY MEDYCZNE, WŁĄCZAJĄC DENTYSTYCZNE
Kod PKWiU: 28.94.14.0 - Dziewiarki; zszywarki-trykotarki i podobne; maszyny do igłowania
Kod PKWiU: 28.41.12.0 - Centra obróbkowe, obrabiarki zespołowe i wielostanowiskowe obrabiarki przestawialne, do metalu
Kod PKWiU: 13.10.5 - Przędza wełniana, pakowana lub niepakowana do sprzedaży detalicznej; przędza z udziałem cienkiej lub grubej sierści zwierzęcej lub włosia końskiego
Kod PKWiU: 78.30.12.0 - Pozostałe usługi związane z udostępnianiem pozostałego biurowego personelu pomocniczego
Kod PKWiU: 28.23.22.0 - Części i akcesoria do maszyn biurowych
Kod PKWiU: 24.33.12.2 - Kształtowniki otwarte, z pozostałej stali, kształtowane lub gięte na zimno
Kod PKWiU: 62.09.2 - POZOSTAŁE USŁUGI W ZAKRESIE TECHNOLOGII INFORMATYCZNYCH I KOMPUTEROWYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
Kod PKWiU: 56.10.11 - Usługi przygotowywania i podawania posiłków w restauracjach