01.11.69 Pozostałe warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.11.6 - WARZYWA STRĄCZKOWE, ŚWIEŻE LUB SCHŁODZONE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.11.69.0 - Pozostałe warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 49.32 - USŁUGI TAKSÓWEK
-
Kod PKWiU: 17.12.4 - POZOSTAŁY PAPIER NIEPOWLECZONY
-
Kod PKWiU: 26.70.99 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ INSTRUMENTÓW OPTYCZNYCH I SPRZĘTU FOTOGRAFICZNEGO
-
Kod PKWiU: 05.1 - WĘGIEL KAMIENNY
-
Kod PKWiU: 23.19.26 - Wyroby szklane, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 30.11.10 - Okręty wojenne
-
Kod PKWiU: 01.45.11 - Owce żywe
-
Kod PKWiU: 10.32.17 - Mieszaniny soków z owoców i warzyw
-
Kod PKWiU: 13.20.42.0 - Tkaniny ręcznikowe pętelkowe (frotté) i podobne tkaniny pętelkowe (inne niż taśmy tkane), z bawełny
-
Kod PKWiU: 79.11.14 - Usługi rezerwacji związane z wynajmem samochodów