01.11.69 Pozostałe warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.11.6 - WARZYWA STRĄCZKOWE, ŚWIEŻE LUB SCHŁODZONE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.11.69.0 - Pozostałe warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 01.11.69, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.12 - MIĘSO Z DROBIU, PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE
-
Kod PKWiU: 13.92.15.0 - Firanki, zasłony (włącznie z draperiami) i wewnętrzne rolety; lambrekiny zasłonowe lub łóżkowe
-
Kod PKWiU: 27.12.31 - Tablice i inne urządzenia sterujące, wyposażone w aparaturę łączeniową lub zabezpieczającą do napięć <= 1000 V
-
Kod PKWiU: 13.10.25 - Bawełna zgrzeblona lub czesana
-
Kod PKWiU: 88.91.12 - Usługi pomocy społecznej bez zakwaterowania w zakresie opieki dziennej nad dziećmi i młodzieżą niepełnosprawną
-
Kod PKWiU: 84.13.13.0 - Usługi administracji publicznej w zakresie zasobów mineralnych i górnictwa, produkcji i budownictwa
-
Kod PKWiU: R - USŁUGI KULTURALNE, ROZRYWKOWE, SPORTOWE I REKREACYJNE
-
Kod PKWiU: 26.30.1 - URZĄDZENIA NADAWCZE DLA RADIOFONII I TELEWIZJI; KAMERY TELEWIZYJNE
-
Kod PKWiU: 01.3 - Materiał nasadzeniowy: rośliny żywe, cebulki, bulwy i korzenie, sadzonki i szczepy; grzybnia
-
Kod PKWiU: 11.02.1 - WINA ZE ŚWIEŻYCH WINOGRON; MOSZCZ Z WINOGRON