01.11.69 Pozostałe warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.11.6 - WARZYWA STRĄCZKOWE, ŚWIEŻE LUB SCHŁODZONE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.11.69.0 - Pozostałe warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 01.11.69, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 58.11.50 - Usługi związane z wydawaniem książek wykonywane na zlecenie
-
Kod PKWiU: 10.61.40.0 - OTRĘBY, ŚRUTA I INNE POZOSTAŁOŚCI PRZEMIAŁU ZBÓŻ I CZĘŚCI SUSZONYCH ROŚLIN
-
Kod PKWiU: 13.10.91 - Szarpanka rozwłókniona, z wełny lub z cienkiej lub z grubej sierści zwierzęcej
-
Kod PKWiU: 28.24.1 - NARZĘDZIA RĘCZNE ELEKTROMECHANICZNE Z SAMODZIELNYM SILNIKIEM ELEKTRYCZNYM; POZOSTAŁE PRZENOŚNE MECHANICZNE NARZĘDZIA RĘCZNE
-
Kod PKWiU: 82.92 - Usługi związane z pakowaniem
-
Kod PKWiU: 94.99.14 - Usługi wspomagające działania na rzecz poprawy warunków życia ludności i inicjatyw społecznych
-
Kod PKWiU: 10.84.22 - Chili i słodka papryka z rodzaju Capsicum przetworzone, suszone
-
Kod PKWiU: 23.42.1 - WYROBY SANITARNE CERAMICZNE
-
Kod PKWiU: 74.20.19 - Pozostałe płyty i filmy fotograficzne naświetlone i wywołane
-
Kod PKWiU: 45.19.3 - POZOSTAŁA SPRZEDAŻ DETALICZNA POZOSTAŁYCH POJAZDÓW SAMOCHODOWYCH, Z WYŁĄCZENIEM MOTOCYKLI