01.11.69.0 Pozostałe warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.11.69 - Pozostałe warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
Kod PKWiU 01.11.69.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0708 90 00 - Warzywa strączkowe, łuskane lub niełuskane, świeże lub schłodzone (z wył. grochu "Pisum sativum" i fasoli [Vigna spp., Phaseolus spp.])
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 42.21 - RUROCIĄGI PRZESYŁOWE I SIECI ROZDZIELCZE; ROBOTY OGÓLNOBUDOWLANE ZWIĄZANE Z BUDOWĄ RUROCIĄGÓW
-
Kod PKWiU: 38.32.24 - Surowce wtórne z niklu i stopów niklu
-
Kod PKWiU: 28.11.3 - CZĘŚCI TURBIN
-
Kod PKWiU: 82.11.10 - USŁUGI ZWIĄZANE Z ADMINISTRACYJNĄ OBSŁUGĄ BIURA
-
Kod PKWiU: 17.12.79.0 - Pozostała tektura powleczona kaolinem lub innymi substancjami nieorganicznymi, z wyłączeniem w rodzaju stosowanej do pisania, drukowania lub innych celów graficznych
-
Kod PKWiU: 28.30.51 - Kosiarki, włączając zespoły tnące montowane na ciągnikach, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 46.77 - Sprzedaż hurtowa odpadów i złomu
-
Kod PKWiU: R - USŁUGI KULTURALNE, ROZRYWKOWE, SPORTOWE I REKREACYJNE
-
Kod PKWiU: 05.10.10.0 - WĘGIEL KAMIENNY
-
Kod PKWiU: 10.5 - WYROBY MLECZARSKIE