01.11.69.0 Pozostałe warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.11.69 - Pozostałe warzywa strączkowe, świeże lub schłodzone
Kod PKWiU 01.11.69.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0708 90 00 - Warzywa strączkowe, łuskane lub niełuskane, świeże lub schłodzone (z wył. grochu "Pisum sativum" i fasoli [Vigna spp., Phaseolus spp.])
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 17.21.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją papieru falistego i tektury falistej oraz opakowań z papieru i tektury
-
Kod PKWiU: 10.61.12 - Ryż częściowo lub całkowicie bielony lub łamany
-
Kod PKWiU: 45.32.1 - SPRZEDAŻ DETALICZNA CZĘŚCI I AKCESORIÓW DO POJAZDÓW SAMOCHODOWYCH (Z WYŁĄCZENIEM MOTOCYKLI), PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
-
Kod PKWiU: 77.4 - DZIERŻAWA WŁASNOŚCI INTELEKTUALNEJ I PODOBNYCH PRODUKTÓW, Z WYŁĄCZENIEM PRAC CHRONIONYCH PRAWEM AUTORSKIM
-
Kod PKWiU: 27.90 - POZOSTAŁY SPRZĘT ELEKTRYCZNY
-
Kod PKWiU: 65.30.11.0 - Usługi związane z indywidualnymi funduszami emerytalnymi
-
Kod PKWiU: 10.51.56 - Wyroby mleczarskie, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 25.93.13.0 - Tkaniny, kraty, siatki i ogrodzenia z drutu z żeliwa, stali lub miedzi; siatka rozciągana z żeliwa, stali lub miedzi
-
Kod PKWiU: 32.40.41 - Karty do gry
-
Kod PKWiU: 43.99.50 - ROBOTY ZWIĄZANE ZE WZNOSZENIEM KONSTRUKCJI STALOWYCH