01.13.12.0 Kapusta
Kod PKWiU 01.13.12.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0704 20 00 - Brukselka, świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 0704 90 10 - Kapusta biała i kapusta czerwona, świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 0704 90 90 - Kalarepa, jarmuż i podobne jadalne kapusty, świeże lub schłodzone (z wył. kalafiorów, brokułów głowiastych i brukselki, kapusty białej i kapusty czerwonej)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 25.40.13.0 - Bomby, pociski i podobne uzbrojenie wojenne; naboje i pozostała amunicja oraz granaty oraz ich części
-
Kod PKWiU: 47.00.14.0 - Sprzedaż detaliczna wyrobów z mięsa
-
Kod PKWiU: 14.13.12 - Garnitury, zestawy odzieżowe, marynarki, blezery, spodnie, ogrodniczki, bryczesy i szorty męskie lub chłopięce, dziane
-
Kod PKWiU: 61.90.10.0 - Pozostałe usługi telekomunikacyjne
-
Kod PKWiU: 01.21.1 - WINOGRONA
-
Kod PKWiU: 59.12.14 - Usługi związane z efektami wizualnymi
-
Kod PKWiU: 26.20.17 - Monitory i projektory, wykorzystywane głównie w systemach automatycznego przetwarzania danych
-
Kod PKWiU: 10.71 - PIECZYWO; ŚWIEŻE WYROBY CIASTKARSKIE
-
Kod PKWiU: 71.12.18 - Usługi projektowania technicznego systemów telekomunikacyjnych i nadawczych
-
Kod PKWiU: 39.00.14.0 - Usługi związane z przywróceniem pierwotnego stanu budynków lub budowli