Kod PKWiU 01.13.12.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług to system klasyfikacji wyrobów i usług określnych m.in. kodem 01.13.12.0. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Nomenklatura scalona (CN) jest natomiast usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Kod CN: 0704 20 00 - Brukselka, świeża lub schłodzona
Kod CN: 0704 90 10 - Kapusta biała i kapusta czerwona, świeża lub schłodzona
Kod CN: 0704 90 90 - Kalarepa, jarmuż i podobne jadalne kapusty, świeże lub schłodzone (z wył. kalafiorów, brokułów głowiastych i brukselki, kapusty białej i kapusty czerwonej)
Sprawdź inne kody PKWiU
Kod PKWiU: 17.12.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją papieru i tektury
Kod PKWiU: 26.30.12.0 - Urządzenia nadawcze niezawierające aparatury odbiorczej
Kod PKWiU: 27.11.42 - Pozostałe transformatory o mocy wyjściowej <= 16 kVA
Kod PKWiU: 61.10.13.0 - Usługi prywatnej sieci dla systemów telekomunikacji stacjonarnej