Kod PKWiU 01.13.12.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług to system klasyfikacji wyrobów i usług określnych m.in. kodem 01.13.12.0. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Nomenklatura scalona (CN) jest natomiast usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Kod CN: 0704 20 00 - Brukselka, świeża lub schłodzona
Kod CN: 0704 90 10 - Kapusta biała i kapusta czerwona, świeża lub schłodzona
Kod CN: 0704 90 90 - Kalarepa, jarmuż i podobne jadalne kapusty, świeże lub schłodzone (z wył. kalafiorów, brokułów głowiastych i brukselki, kapusty białej i kapusty czerwonej)
Sprawdź inne kody PKWiU
Kod PKWiU: 26.51.85.0 - Części i akcesoria do wyrobów objętych grupowaniami: 26.51.65, 26.51.66 i 26.51.70
Kod PKWiU: 14.13.24 - Pozostałe spodnie, ogrodniczki, bryczesy i szorty, męskie lub chłopięce
Kod PKWiU: 42.22.1 - LINIE TELEKOMUNIKACYJNE I ELEKTROENERGETYCZNE
Kod PKWiU: 65.12.33.0 - Pozostałe usługi ubezpieczeniowe w transporcie lotniczym
Kod PKWiU: 32.20.13 - Organy piszczałkowe klawiszowe, fisharmonie i podobne instrumenty klawiszowe; akordeony i podobne instrumenty; harmonijki ustne; instrumenty muzyczne dęte
Kod PKWiU: 20.17.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją kauczuku syntetycznego w formach podstawowych
Kod PKWiU: 70.22.3 - Pozostałe usługi doradztwa związane z prowadzeniem działalności gospodarczej
Kod PKWiU: 10.89.14.0 - Ekstrakty i soki z mięsa, ryb i bezkręgowców wodnych
Kod PKWiU: 16.21.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją forniru płyt drewnopochodnych
Kod PKWiU: 46.77.1 - Sprzedaż hurtowa odpadów i złomu