01.13.12.0 Kapusta
Kod PKWiU 01.13.12.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0704 20 00 - Brukselka, świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 0704 90 10 - Kapusta biała i kapusta czerwona, świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 0704 90 90 - Kalarepa, jarmuż i podobne jadalne kapusty, świeże lub schłodzone (z wył. kalafiorów, brokułów głowiastych i brukselki, kapusty białej i kapusty czerwonej)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 74.90.19 - Pozostałe usługi doradztwa naukowego i technicznego, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 16.29.11 - Narzędzia, oprawy i rękojeści narzędzi, części mioteł, szczotek i pędzli, bloki do wyrobu fajek, prawidła i kopyta do obuwia, z drewna
-
Kod PKWiU: 94.92.1 - USŁUGI ŚWIADCZONE PRZEZ ORGANIZACJE POLITYCZNE
-
Kod PKWiU: 08.11.2 - Wapień, gips i anhydryt
-
Kod PKWiU: 46.51.10.0 - SPRZEDAŻ HURTOWA KOMPUTERÓW, URZĄDZEŃ PERYFERYJNYCH I OPROGRAMOWANIA
-
Kod PKWiU: 46.34 - SPRZEDAŻ HURTOWA NAPOJÓW
-
Kod PKWiU: 95.22.10.0 - USŁUGI NAPRAWY I KONSERWACJI URZĄDZEŃ GOSPODARSTWA DOMOWEGO ORAZ SPRZĘTU UŻYTKU DOMOWEGO I OGRODNICZEGO
-
Kod PKWiU: 01.14.10.0 - TRZCINA CUKROWA
-
Kod PKWiU: 20.15.60 - AZOTAN SODU
-
Kod PKWiU: 17.12.74 - Papier siarczanowy powleczony kaolinem lub innymi substancjami nieorganicznymi, z wyłączeniem w rodzaju stosowanego do pisania, drukowania lub innych celów graficznych