01.13.12.0 Kapusta
Kod PKWiU 01.13.12.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0704 20 00 - Brukselka, świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 0704 90 10 - Kapusta biała i kapusta czerwona, świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 0704 90 90 - Kalarepa, jarmuż i podobne jadalne kapusty, świeże lub schłodzone (z wył. kalafiorów, brokułów głowiastych i brukselki, kapusty białej i kapusty czerwonej)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 59.12.14.0 - Usługi związane z efektami wizualnymi
-
Kod PKWiU: 46.14 - USŁUGI POŚREDNICTWA W SPRZEDAŻY HURTOWEJ MASZYN, URZĄDZEŃ PRZEMYSŁOWYCH, STATKÓW, SAMOLOTÓW I POZOSTAŁYCH ŚRODKÓW TRANSPORTU
-
Kod PKWiU: 01.49.39 - Skóry i skórki zwierzęce surowe, świeże lub zakonserwowane, ale dalej nieprzetworzone, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 96.02.11 - Usługi fryzjerskie damskie
-
Kod PKWiU: 20.14.7 - RÓŻNE ORGANICZNE CHEMIKALIA PODSTAWOWE
-
Kod PKWiU: 71.12.33.0 - Usługi w zakresie badania i oceny minerałów
-
Kod PKWiU: 50.10.11.0 - Transport morski i przybrzeżny pasażerski, promowy
-
Kod PKWiU: 32.99.60.0 - Usługi związane z preparowaniem i wypychaniem zwierząt
-
Kod PKWiU: 32.91.11.0 - Miotły i szczotki, do stosowania w gospodarstwie domowym
-
Kod PKWiU: 43.13.10 - Roboty związane z wykonywaniem wykopów i wierceń geologiczno-inżynierskich