01.13.19.0 Pozostałe warzywa liściowe i łodygowe
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.13.19 - Pozostałe warzywa liściowe i łodygowe
Kod PKWiU 01.13.19.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0709 99 10 - Warzywa sałatowe inne niż sałata (Lactuca sativa) i cykoria (Cichorium spp.), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0709 99 20 - Burak boćwina (lub boćwina szerokoogonkowa) i karczoch hiszpański, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0709 99 50 - Koper, świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 0709 99 90 - Warzywa, świeże lub schłodzone, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 38.32.21 - Surowce wtórne z metali szlachetnych
-
Kod PKWiU: 25.21.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją grzejników i kotłów centralnego ogrzewania
-
Kod PKWiU: 25.94.13 - Śruby, wkręty i pozostałe elementy złączne, z miedzi, gwintowane i niegwintowane
-
Kod PKWiU: 26.52.99.0 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ ZEGARKÓW I ZEGARÓW
-
Kod PKWiU: 32.91.12.0 - Szczoteczki do zębów, szczotki do włosów oraz pozostałe pędzle i szczotki toaletowe do użytku osobistego; pędzle artystyczne, pędzle do pisania oraz pędzle kosmetyczne
-
Kod PKWiU: 30.20.1 - LOKOMOTYWY KOLEJOWE I TENDRY
-
Kod PKWiU: 11.01.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją napojów spirytusowych
-
Kod PKWiU: 46.52.11.0 - Sprzedaż hurtowa sprzętu telekomunikacyjnego oraz części do niego
-
Kod PKWiU: 01.70.10.0 - ŁOWIECTWO I POZYSKIWANIE ZWIERZĄT ŁOWNYCH ORAZ USŁUGI ZWIĄZANE Z ŁOWIECTWEM
-
Kod PKWiU: 10.82.30.0 - Łuski kakao, łupiny, osłonki i pozostałe odpady kakao