01.13.71.0 Buraki cukrowe
Kod PKWiU 01.13.71.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 1212 91 20 - Burak cukrowy, suszony, nawet mielony
-
Kod CN: 1212 91 80 - Burak cukrowy, świeży, schłodzony, zamrożony
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.41.53 - Oliwa z oliwek i jej frakcje, rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod PKWiU: 28.99.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją pozostałych maszyn specjalnego przeznaczenia, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 85.42.42.0 - Usługi szkół wyższych w zakresie studiów trzeciego stopnia, z wyłączeniem usług szkół wyższych on-line
-
Kod PKWiU: 25.99 - POZOSTAŁE GOTOWE WYROBY METALOWE, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
-
Kod PKWiU: 27.12 - APARATURA DO PRZESYŁU I EKSPLOATACJI ENERGII ELEKTRYCZNEJ
-
Kod PKWiU: 18.13.10.0 - USŁUGI ZWIĄZANE Z PRZYGOTOWANIEM DO DRUKU
-
Kod PKWiU: 10.85.19 - Pozostałe gotowe posiłki i dania
-
Kod PKWiU: 23.44 - POZOSTAŁE WYROBY CERAMICZNE DO CELÓW TECHNICZNYCH
-
Kod PKWiU: 86.1 - USŁUGI ŚWIADCZONE PRZEZ SZPITALE
-
Kod PKWiU: 28.22.15 - Wózki widłowe, pozostałe wozy i wózki transportu wewnętrznego; ciągniki typu stosowanych na peronach kolejowych