03.00.21 Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, niehodowane, nadające się do spożycia przez ludzi
Nadrzędne kody PKWiU
Kod PKWiU: 03.00.2 - RYBY ŻYWE, ŚWIEŻE LUB SCHŁODZONE, NADAJĄCE SIĘ DO SPOŻYCIA PRZEZ LUDZI
Podrzędne kody PKWiU
Kod PKWiU: 03.00.21.0 - Ryby morskie, żywe, świeże lub schłodzone, niehodowane, nadające się do spożycia przez ludzi
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 03.00.21, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
Kod PKWiU: 20.59.12 - Emulsje do uczulania powierzchni do stosowania w fotografice; preparaty chemiczne do stosowania w fotografice, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod PKWiU: 66.29 - POZOSTAŁE USŁUGI WSPOMAGAJĄCE UBEZPIECZENIA I FUNDUSZE EMERYTALNE
Kod PKWiU: 13.94.11.0 - Szpagaty, powrozy, liny i linki, z juty lub pozostałych łykowych włókien tekstylnych lub włókien chemicznych
Kod PKWiU: 31.09.12.0 - Meble drewniane, w rodzaju używanych w sypialniach, pokojach stołowych i salonach
Kod PKWiU: 14.12.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją odzieży roboczej
Kod PKWiU: 14.11.1 - Odzież ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej
Kod PKWiU: 52.21.22.0 - Usługi użytkowania dróg publicznych