10.11.11.0 Mięso z bydła, świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.11 - Mięso z bydła, świeże lub schłodzone
Kod PKWiU 10.11.11.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 0201 10 00 - Tusze i półtusze z bydła, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0201 20 20 - Ćwierci „kompensowane” z bydła, z kośćmi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0201 20 30 - Ćwierci przednie nierozdzielone lub rozdzielone, z bydła, z kośćmi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0201 20 50 - Ćwierci tylne nierozdzielone lub rozdzielone, z bydła, z kośćmi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0201 20 90 - Kawałki mięsa z bydła, z kośćmi, świeże lub schłodzone (z wył. tusz i półtusz, ćwierci „kompensowanych”, przednich i tylnych)
-
Kod CN: 0201 30 00 - Mięso z bydła bez kości, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 71.12.32 - Usługi w dziedzinie geofizyki
-
Kod PKWiU: 22.29.22.0 - Pozostałe samoprzylepne płyty, arkusze, folie, taśmy, pasy i pozostałe płaskie kształty, z tworzyw sztucznych
-
Kod PKWiU: 10.12.40.0 - Podroby jadalne z drobiu
-
Kod PKWiU: 07.29.19 - Rudy i koncentraty pozostałych metali nieżelaznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 16.21.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją forniru płyt drewnopochodnych
-
Kod PKWiU: 65.12.61.0 - Usługi ubezpieczeniowe kredytów
-
Kod PKWiU: 03.00.1 - RYBY ŻYWE, NIEPRZEZNACZONE DO SPOŻYCIA PRZEZ LUDZI
-
Kod PKWiU: 45.11.24 - Sprzedaż detaliczna używanych, specjalnych samochodów osobowych typu ambulanse, minibusy itp. oraz furgonetek (o masie całkowitej <= 3,5 t) prowadzona przez wyspecjalizowane salony
-
Kod PKWiU: 59.12.16 - Usługi związane z wykonywaniem napisów, napisów czołowych i końcowych, tytułów
-
Kod PKWiU: 70.10 - Usługi firm centralnych (head offices) i holdingów, z wyłączeniem holdingów finansowych