10.11.13 Mięso z owiec, świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.1 - MIĘSO Z BYDŁA, ŚWIŃ, OWIEC, KÓZ, KONI I POZOSTAŁYCH ZWIERZĄT KONIOWATYCH, ŚWIEŻE LUB SCHŁODZONE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.13.0 - Mięso z owiec, świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 78.3 - POZOSTAŁE USŁUGI ZWIĄZANE Z UDOSTĘPNIANIEM PRACOWNIKÓW
-
Kod PKWiU: 58.19.19 - Pozostałe wyroby drukowane, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 10.83.11.0 - Kawa palona i kawa bezkofeinowa
-
Kod PKWiU: 01.11.76 - Fasolnik chiński, suszony
-
Kod PKWiU: 27.31.99.0 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ KABLI ŚWIATŁOWODOWYCH
-
Kod PKWiU: 46.33.1 - SPRZEDAŻ HURTOWA MLEKA, WYROBÓW MLECZARSKICH, JAJ, OLEJÓW I TŁUSZCZÓW JADALNYCH
-
Kod PKWiU: 73.20.13 - Usługi badania rynku: badania ilościowe ciągłe i regularne sondaże
-
Kod PKWiU: 38.22.21.0 - Usługi związane z unieszkodliwianiem odpadów promieniotwórczych
-
Kod PKWiU: 29.20.50.0 - Usługi związane z wyposażaniem przyczep mieszkalnych i turystycznych (kempingowych)
-
Kod PKWiU: 26.30.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją sprzętu telekomunikacyjnego