10.11.1 MIĘSO Z BYDŁA, ŚWIŃ, OWIEC, KÓZ, KONI I POZOSTAŁYCH ZWIERZĄT KONIOWATYCH, ŚWIEŻE LUB SCHŁODZONE
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11 - MIĘSO PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE, Z WYŁĄCZENIEM MIĘSA Z DROBIU
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.11 - Mięso z bydła, świeże lub schłodzone
-
Kod PKWiU: 10.11.12 - Mięso ze świń, świeże lub schłodzone
-
Kod PKWiU: 10.11.13 - Mięso z owiec, świeże lub schłodzone
-
Kod PKWiU: 10.11.14 - Mięso z kóz, świeże lub schłodzone
-
Kod PKWiU: 10.11.15 - Mięso z koni i pozostałych zwierząt koniowatych, świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 25.71.99.0 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ WYROBÓW NOŻOWNICZYCH I SZTUĆCÓW
-
Kod PKWiU: 28.30.34 - Roztrząsacze obornika i rozsiewacze nawozów
-
Kod PKWiU: 18.13.30 - Usługi wspomagające drukowanie
-
Kod PKWiU: 81.21 - USŁUGI NIESPECJALISTYCZNEGO SPRZĄTANIA OBIEKTÓW
-
Kod PKWiU: 20.16.52.0 - Polimery octanu winylu, pozostałych estrów winylowych lub pozostałych polimerów winylowych, w formach podstawowych
-
Kod PKWiU: 32.99.54 - Świece i podobne wyroby
-
Kod PKWiU: 23.20 - WYROBY OGNIOTRWAŁE
-
Kod PKWiU: 29.32.3 - Części i akcesoria do pojazdów silnikowych (z wyłączeniem motocykli), gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 20.14.75 - Alkohol etylowy skażony i pozostałe skażone wyroby alkoholowe o dowolnej mocy
-
Kod PKWiU: 64.99.19 - Usługi finansowe (z wyłączeniem ubezpieczeń i funduszów emerytalnych), gdzie indziej niesklasyfikowane