10.11.15 Mięso z koni i pozostałych zwierząt koniowatych, świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.1 - MIĘSO Z BYDŁA, ŚWIŃ, OWIEC, KÓZ, KONI I POZOSTAŁYCH ZWIERZĄT KONIOWATYCH, ŚWIEŻE LUB SCHŁODZONE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.15.0 - Mięso z koni i pozostałych zwierząt koniowatych, świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 01.23.19.0 - Pozostałe świeże owoce cytrusowe
-
Kod PKWiU: 10.81.14 - Melasa
-
Kod PKWiU: 13.96.17.0 - Taśmy tkane; taśmy składające się z osnowy bez wątku, połączone za pomocą kleju (bolducs); wykończenia (ozdoby) itp.
-
Kod PKWiU: 96.03.11 - Usługi cmentarzy i usługi związane z przeprowadzeniem kremacji
-
Kod PKWiU: 46.52.13 - Sprzedaż hurtowa czystych taśm audio i wideo, dyskietek, dysków magnetycznych i optycznych (CD i DVD)
-
Kod PKWiU: 10.85.11.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie mięsa, podrobów lub krwi
-
Kod PKWiU: 29.32.91.0 - Usługi podwykonawców związane z montażem kompletnych podzespołów konstrukcyjnych stosowanych w pojazdach silnikowych w ramach procesu produkcyjnego
-
Kod PKWiU: 59.20 - USŁUGI W ZAKRESIE NAGRAŃ DŹWIĘKOWYCH I MUZYCZNYCH
-
Kod PKWiU: 23.13.13 - Wyroby ze szkła, w rodzaju stosowanych do celów stołowych, kuchennych, toaletowych, biurowych, dekoracji wnętrz lub podobnych celów
-
Kod PKWiU: 10.13 - WYROBY Z MIĘSA (WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO)