10.11.20 Podroby jadalne z bydła, świń, owiec, kóz, koni i pozostałych zwierząt koniowatych, świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.2 - Podroby jadalne z bydła, świń, owiec, kóz, koni i pozostałych zwierząt koniowatych, świeże lub schłodzone
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.20.0 - Podroby jadalne z bydła, świń, owiec, kóz, koni i pozostałych zwierząt koniowatych, świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 33.12.25 - Usługi naprawy i konserwacji maszyn dla przetwórstwa żywności i tytoniu oraz produkcji napojów
-
Kod PKWiU: 32.30.16.0 - Wędki i pozostały sprzęt wędkarski; przybory łowieckie lub strzeleckie, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 27.90.51.0 - Kondensatory stałe przeznaczone do stosowania w obwodach prądu o częstotliwości 50/60 Hz dla mocy biernej >= 0,5 kVar
-
Kod PKWiU: 33.11.14.0 - Usługi naprawy i konserwacji broni i sprzętu bojowego
-
Kod PKWiU: 32.40.12.0 - Zabawki przedstawiające zwierzęta lub postacie inne niż ludzkie
-
Kod PKWiU: 72.19.53.0 - Usługi w zakresie prac rozwojowych w dziedzinie nauk rolniczych
-
Kod PKWiU: 20.53.10 - OLEJKI ETERYCZNE; MIESZANINY SUBSTANCJI ZAPACHOWYCH
-
Kod PKWiU: 90.03.13 - Oryginały prac malarzy, grafików i rzeźbiarzy
-
Kod PKWiU: 10.61.23 - Mąka i mączka z suszonych części roślin
-
Kod PKWiU: 84.11.19 - Pozostałe usługi kierowania podstawowymi rodzajami działalności publicznej