10.11.2 Podroby jadalne z bydła, świń, owiec, kóz, koni i pozostałych zwierząt koniowatych, świeże lub schłodzone
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11 - MIĘSO PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE, Z WYŁĄCZENIEM MIĘSA Z DROBIU
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.20 - Podroby jadalne z bydła, świń, owiec, kóz, koni i pozostałych zwierząt koniowatych, świeże lub schłodzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 46.44.11.0 - Sprzedaż hurtowa wyrobów porcelanowych, ceramicznych i szklanych
-
Kod PKWiU: 32.99.16 - Tabliczki i tablice do pisania, kreślenia lub rysowania; datowniki, pieczęcie lub numeratory itp.; taśmy do maszyn do pisania i inne podobne; poduszki do tuszu
-
Kod PKWiU: 23.69.11 - Pozostałe wyroby z gipsu lub mieszanek na bazie gipsu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 94.11.10.0 - USŁUGI ŚWIADCZONE PRZEZ ORGANIZACJE KOMERCYJNE I PRACODAWCÓW
-
Kod PKWiU: 28.93.13 - Maszyny i urządzenia do przemiału lub innego rodzaju przerobu zbóż lub suszonych warzyw, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 45.11.12 - Sprzedaż hurtowa specjalnych samochodów osobowych typu ambulanse, minibusy itp. oraz furgonetek (o masie całkowitej <= 3,5 t)
-
Kod PKWiU: 20.15.39.0 - Pozostałe nawozy azotowe i ich mieszaniny, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 69.10.13 - Usługi doradztwa prawnego i reprezentacji w dziedzinie prawa pracy
-
Kod PKWiU: 94.99.14.0 - Usługi wspomagające działania na rzecz poprawy warunków życia ludności i inicjatyw społecznych
-
Kod PKWiU: 60.20.3 - Sprzedaż czasu i miejsca na cele reklamowe w telewizji