10.11.9 Usługi podwykonawców związane z produkcją mięsa przetworzonego i zakonserwowanego
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11 - MIĘSO PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE, Z WYŁĄCZENIEM MIĘSA Z DROBIU
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją mięsa przetworzonego i zakonserwowanego
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 80.30.10.0 - USŁUGI DETEKTYWISTYCZNE
-
Kod PKWiU: 27.51.24 - Pozostały sprzęt elektrotermiczny
-
Kod PKWiU: 01.24.22.0 - Pigwy
-
Kod PKWiU: 79.90.31.0 - Usługi rezerwacji nieruchomości będących we współwłasności
-
Kod PKWiU: 27.40.41.0 - Części do żarówek lub lamp wyładowczych lub lamp łukowych
-
Kod PKWiU: 18.12.12.0 - Usługi drukowania katalogów reklamowych, prospektów, plakatów i innych drukowanych materiałów reklamowych
-
Kod PKWiU: 10.61.31 - Kasze i mączki z pszenicy
-
Kod PKWiU: 66.3 - USŁUGI ZWIĄZANE Z ZARZĄDZANIEM FUNDUSZAMI
-
Kod PKWiU: 23.69.11 - Pozostałe wyroby z gipsu lub mieszanek na bazie gipsu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 46.15.19.0 - Usługi pośrednictwa w sprzedaży hurtowej sztućców i artykułów gospodarstwa domowego, gdzie indziej niesklasyfikowanych