10.11 MIĘSO PRZETWORZONE I ZAKONSERWOWANE, Z WYŁĄCZENIEM MIĘSA Z DROBIU
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.1 - MIĘSO I WYROBY Z MIĘSA, ZAKONSERWOWANE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.11.1 - MIĘSO Z BYDŁA, ŚWIŃ, OWIEC, KÓZ, KONI I POZOSTAŁYCH ZWIERZĄT KONIOWATYCH, ŚWIEŻE LUB SCHŁODZONE
-
Kod PKWiU: 10.11.2 - Podroby jadalne z bydła, świń, owiec, kóz, koni i pozostałych zwierząt koniowatych, świeże lub schłodzone
-
Kod PKWiU: 10.11.3 - MIĘSO I PODROBY JADALNE ZAMROŻONE; POZOSTAŁE MIĘSO I PODROBY JADALNE
-
Kod PKWiU: 10.11.4 - WEŁNA SZARPANA ORAZ SKÓRY I SKÓRKI SUROWE Z BYDŁA, ZWIERZĄT KONIOWATYCH, OWIEC I KÓZ
-
Kod PKWiU: 10.11.5 - Tłuszcz z bydła, owiec, kóz lub świń
-
Kod PKWiU: 10.11.6 - Odpady zwierzęce surowe, niejadalne
-
Kod PKWiU: 10.11.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją mięsa przetworzonego i zakonserwowanego
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 28.25.11.0 - Wymienniki ciepła i urządzenia do skraplania powietrza lub innych gazów
-
Kod PKWiU: 01.13.8 - GRZYBY I TRUFLE
-
Kod PKWiU: 24.41.20 - Złoto w stanie surowym lub półproduktu lub w postaci proszku
-
Kod PKWiU: 61.20.41 - Usługi udostępniania wąskopasmowego Internetu przez sieci telekomunikacji ruchomej
-
Kod PKWiU: 10.41.57 - Olej palmowy i jego frakcje, rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
-
Kod PKWiU: 20.12.19.0 - Tlenki, nadtlenki i wodorotlenki pozostałych metali
-
Kod PKWiU: 32.40.41 - Karty do gry
-
Kod PKWiU: 26.11.22.0 - Elementy półprzewodnikowe światłoczułe; diody świecące (elektroluminescencyjne); kryształy piezoelektryczne oprawione; ich części
-
Kod PKWiU: 22.19.2 - Kauczuk niewulkanizowany i wyroby z niego; guma (z wyłączeniem ebonitu), w formie nici, sznurka, płyt, arkuszy, taśm, prętów i profili
-
Kod PKWiU: 24.43.23 - Płaskowniki, pręty, kształtowniki i druty, z cynku; blachy grube, cienkie, taśmy, z cynku i jego stopów