10.12.99 Usługi podwykonawców związane z produkcją przetworzonego i zakonserwowanego mięsa z drobiu
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.12.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją przetworzonego i zakonserwowanego mięsa z drobiu
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.12.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją przetworzonego i zakonserwowanego mięsa z drobiu
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 13.92.16.0 - Wyroby wyposażenia wnętrz, gdzie indziej niesklasyfikowane; zestawy składające się z tkaniny i przędzy do wykonywania dywaników, gobelinów i podobnych wyrobów
-
Kod PKWiU: 29.2 - NADWOZIA DO POJAZDÓW SILNIKOWYCH; PRZYCZEPY I NACZEPY
-
Kod PKWiU: 17.12.73.0 - Papier i tektura w rodzaju stosowanych do pisania, drukowania lub innych celów graficznych, powleczone kaolinem lub innymi substancjami nieorganicznymi
-
Kod PKWiU: 38.32.3 - SUROWCE WTÓRNE NIEMETALOWE
-
Kod PKWiU: 46.44.1 - SPRZEDAŻ HURTOWA WYROBÓW PORCELANOWYCH, CERAMICZNYCH I SZKLANYCH ORAZ ŚRODKÓW CZYSZCZĄCYCH
-
Kod PKWiU: 17.22.13 - Tace, talerze, podstawki, kubki i podobne wyroby, z papieru lub tektury
-
Kod PKWiU: 58.29.3 - OPROGRAMOWANIE KOMPUTEROWE POBIERANE Z INTERNETU
-
Kod PKWiU: 10.32.99 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ SOKÓW Z OWOCÓW I WARZYW
-
Kod PKWiU: 26.40.1 - ODBIORNIKI RADIOWE
-
Kod PKWiU: 10.72.19.0 - Pozostałe suche lub konserwowane wyroby piekarnicze