10.13.13 Pozostałe mięso i podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone, z wyłączeniem mięsa ze świń i bydła; jadalne mąki i mączki z mięsa lub podrobów
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13.1 - KONSERWY I PRZETWORY Z MIĘSA, PODROBÓW I KRWI
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13.13.0 - Pozostałe mięso i podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone, z wyłączeniem mięsa ze świń i bydła; jadalne mąki i mączki z mięsa lub podrobów
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 27.11.26 - Prądnice prądu przemiennego (alternatory)
-
Kod PKWiU: 49.20.13.0 - Transport kolejowy pozostałych cieczy i gazów w wagonach cysternach
-
Kod PKWiU: 23.65.99.0 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ WYROBÓW Z WŁÓKNO-CEMENTU
-
Kod PKWiU: 41.00.49.0 - Roboty budowlane związane ze wznoszeniem pozostałych budynków niemieszkalnych
-
Kod PKWiU: 25.71.13.0 - Pozostałe wyroby nożownicze; zestawy i akcesoria do manicure lub pedicure
-
Kod PKWiU: 29.20.50 - Usługi związane z wyposażaniem przyczep mieszkalnych i turystycznych (kempingowych)
-
Kod PKWiU: 52.10.11.0 - Magazynowanie i przechowywanie towarów zamrożonych lub schłodzonych
-
Kod PKWiU: 24.53 - USŁUGI WYKONYWANIA ODLEWÓW Z METALI LEKKICH
-
Kod PKWiU: 56.10.12.0 - Usługi przygotowywania i podawania posiłków w wagonach restauracyjnych i na statkach
-
Kod PKWiU: 72.20.41 - Usługi w zakresie badań podstawowych w dziedzinie pozostałych nauk społecznych i humanistycznych