10.13.1 KONSERWY I PRZETWORY Z MIĘSA, PODROBÓW I KRWI
Nadrzędne kody PKWiU
Kod PKWiU: 10.13 - WYROBY Z MIĘSA (WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO)
Podrzędne kody PKWiU
Kod PKWiU: 10.13.11 - Mięso ze świń w kawałkach, solone, suszone lub wędzone (bekon i szynka)
Kod PKWiU: 10.13.12 - Mięso z bydła solone, suszone lub wędzone
Kod PKWiU: 10.13.13 - Pozostałe mięso i podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone, z wyłączeniem mięsa ze świń i bydła; jadalne mąki i mączki z mięsa lub podrobów
Kod PKWiU: 10.13.14 - Kiełbasy i podobne wyroby z mięsa, podrobów lub krwi
Kod PKWiU: 10.13.15 - Pozostałe przetwory i konserwy z mięsa, podrobów lub krwi
Kod PKWiU: 10.13.16 - Mąki, mączki i granulki z mięsa i podrobów, niejadalne; skwarki
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 10.13.1, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
Kod PKWiU: 10.51.2 - MLEKO I ŚMIETANA W POSTACI STAŁEJ
Kod PKWiU: 27.11.5 - STATECZNIKI LAMP WYŁADOWCZYCH LUB RUROWYCH; POZOSTAŁE WZBUDNIKI
Kod PKWiU: 10.86.10.0 - Przetwory homogenizowane oraz żywność dietetyczna
Kod PKWiU: 28.96.9 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ MASZYN DO OBRÓBKI GUMY LUB TWORZYW SZTUCZNYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANYCH
Kod PKWiU: 19.10.10 - KOKS I PÓŁKOKS Z WĘGLA KAMIENNEGO I BRUNATNEGO (LIGNITU) LUB TORFU; WĘGIEL RETORTOWY
Kod PKWiU: 70.22.20 - POZOSTAŁE USŁUGI ZARZĄDZANIA PROJEKTAMI, Z WYŁĄCZENIEM PROJEKTÓW BUDOWLANYCH
Kod PKWiU: 01.23.19.0 - Pozostałe świeże owoce cytrusowe
Kod PKWiU: 17.12.34 - Papier z makulatury na warstwę pofalowaną i pozostały papier na warstwę pofalowaną
Kod PKWiU: 10.39.14.0 - Warzywa i owoce, krojone i zapakowane
Kod PKWiU: 84.11 - USŁUGI KIEROWANIA PODSTAWOWYMI RODZAJAMI DZIAŁALNOŚCI PUBLICZNEJ