10.13.1 KONSERWY I PRZETWORY Z MIĘSA, PODROBÓW I KRWI
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13 - WYROBY Z MIĘSA (WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO)
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13.11 - Mięso ze świń w kawałkach, solone, suszone lub wędzone (bekon i szynka)
-
Kod PKWiU: 10.13.12 - Mięso z bydła solone, suszone lub wędzone
-
Kod PKWiU: 10.13.13 - Pozostałe mięso i podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone, z wyłączeniem mięsa ze świń i bydła; jadalne mąki i mączki z mięsa lub podrobów
-
Kod PKWiU: 10.13.14 - Kiełbasy i podobne wyroby z mięsa, podrobów lub krwi
-
Kod PKWiU: 10.13.15 - Pozostałe przetwory i konserwy z mięsa, podrobów lub krwi
-
Kod PKWiU: 10.13.16 - Mąki, mączki i granulki z mięsa i podrobów, niejadalne; skwarki
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 20.60.24.0 - Monofilament (przędza jednowłóknowa) sztuczny; paski i tym podobne wyroby ze sztucznych materiałów włókienniczych
-
Kod PKWiU: 68.31.15 - Usługi pośrednictwa sprzedaży wolnych terenów pod zabudowę niemieszkalną
-
Kod PKWiU: 17.23.12.0 - Koperty, papeterie, karty pocztowe i karty korespondencyjne, z papieru lub tektury; pudełka, torby, portfele i podobne opakowania z papieru lub tektury zawierające zestawy materiałów piśmiennych
-
Kod PKWiU: 01.29.10.0 - Kauczuk naturalny
-
Kod PKWiU: 24.45.99.0 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ POZOSTAŁYCH METALI NIEŻELAZNYCH
-
Kod PKWiU: 22.19.5 - Tkaniny gumowane, z wyłączeniem tkaniny kordowej na opony
-
Kod PKWiU: 10.62.99 - USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ SKROBI I WYROBÓW SKROBIOWYCH
-
Kod PKWiU: 33.20.2 - USŁUGI INSTALOWANIA POZOSTAŁYCH MASZYN OGÓLNEGO PRZEZNACZENIA
-
Kod PKWiU: 72.00.13 - Usługi w zakresie prac rozwojowych w dziedzinie nauk interdyscyplinarnych
-
Kod PKWiU: 07.29.14 - Rudy i koncentraty metali szlachetnych