10.13.1 KONSERWY I PRZETWORY Z MIĘSA, PODROBÓW I KRWI
Nadrzędne kody PKWiU
Kod PKWiU: 10.13 - WYROBY Z MIĘSA (WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO)
Podrzędne kody PKWiU
Kod PKWiU: 10.13.11 - Mięso ze świń w kawałkach, solone, suszone lub wędzone (bekon i szynka)
Kod PKWiU: 10.13.12 - Mięso z bydła solone, suszone lub wędzone
Kod PKWiU: 10.13.13 - Pozostałe mięso i podroby jadalne, solone, w solance, suszone lub wędzone, z wyłączeniem mięsa ze świń i bydła; jadalne mąki i mączki z mięsa lub podrobów
Kod PKWiU: 10.13.14 - Kiełbasy i podobne wyroby z mięsa, podrobów lub krwi
Kod PKWiU: 10.13.15 - Pozostałe przetwory i konserwy z mięsa, podrobów lub krwi
Kod PKWiU: 10.13.16 - Mąki, mączki i granulki z mięsa i podrobów, niejadalne; skwarki
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Istnieją jednak kody podrzędne dla kodu 10.13.1, dzięki którym dotrzesz do właściwego kodu.
Sprawdź inne kody PKWiU
Kod PKWiU: 24.10.51 - Wyroby płaskie walcowane o szerokości >= 600 mm, ze stali niestopowej, platerowane, powlekane lub pokrywane
Kod PKWiU: 66.3 - USŁUGI ZWIĄZANE Z ZARZĄDZANIEM FUNDUSZAMI
Kod PKWiU: 26.60.13 - Aparatura wykorzystująca promienie nadfioletowe lub podczerwone do zastosowań medycznych, włączając chirurgiczne, dentystyczne i weterynaryjne
Kod PKWiU: 30.30.40.0 - STATKI KOSMICZNE (WŁĄCZNIE ZE SZTUCZNYMI SATELITAMI) ORAZ POJAZDY NOŚNE STATKÓW KOSMICZNYCH
Kod PKWiU: 47.00.32 - Sprzedaż detaliczna sprzętu telekomunikacyjnego
Kod PKWiU: 30.12.11.0 - Łodzie żaglowe wypoczynkowe lub sportowe, włączając z silnikiem pomocniczym
Kod PKWiU: 16.29.12 - Przybory stołowe i kuchenne, z drewna
Kod PKWiU: 45.4 - SPRZEDAŻ HURTOWA I DETALICZNA MOTOCYKLI, ICH NAPRAWA I KONSERWACJA ORAZ SPRZEDAŻ HURTOWA I DETALICZNA CZĘŚCI I AKCESORIÓW DO NICH
Kod PKWiU: 85.42.12 - Usługi szkół wyższych o profilu zawodowym (studia krótkiego cyklu), z wyłączeniem usług szkół on-line