10.13.14.0 Kiełbasy i podobne wyroby z mięsa, podrobów lub krwi
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13.14 - Kiełbasy i podobne wyroby z mięsa, podrobów lub krwi
Kod PKWiU 10.13.14.0 odpowiada następującym kodom nomenklatury scalonej CN:
-
Kod CN: 1601 00 10 - Kiełbasy i podobne wyroby i przetwory żywnościowe na bazie tych wyrobów, z wątroby (wątróbek)
-
Kod CN: 1601 00 91 - Kiełbasy, suche lub do smarowania, z mięsa, podrobów lub krwi (z wył. z wątroby (wątróbek))
-
Kod CN: 1601 00 99 - Kiełbasy i podobne wyroby z mięsa, podrobów lub krwi i przetwory żywnościowe na bazie tych wyrobów (z wył. kiełbas z wątroby (wątróbek) i kiełbas niepoddanych obróbce cieplnej)
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 28.93.17 - Maszyny do przemysłowego przygotowania lub produkcji żywności, włącznie z olejami lub innymi tłuszczami
-
Kod PKWiU: 85.32.21 - Usługi techników on-line
-
Kod PKWiU: 01.15.10 - TYTOŃ NIEPRZETWORZONY
-
Kod PKWiU: 80.20.10 - USŁUGI OCHRONIARSKIE W ZAKRESIE OBSŁUGI SYSTEMÓW BEZPIECZEŃSTWA
-
Kod PKWiU: 22.21.3 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z tworzyw sztucznych, niekomórkowych, niewzmocnionych, nielaminowanych ani niepołączonych z innymi materiałami
-
Kod PKWiU: 49.20.13 - Transport kolejowy pozostałych cieczy i gazów w wagonach cysternach
-
Kod PKWiU: 19.10.30 - PAK I KOKS PAKOWY
-
Kod PKWiU: 28.41.3 - POZOSTAŁE MASZYNY DO OBRÓBKI METALU
-
Kod PKWiU: 46.22 - Sprzedaż hurtowa kwiatów i roślin
-
Kod PKWiU: 25.29.11 - Zbiorniki, cysterny, kadzie i podobne pojemniki (z wyłączeniem pojemników na sprężony lub skroplony gaz), z żeliwa, stali lub aluminium, o pojemności > 300 l, niewyposażone w urządzenia mechaniczne lub termiczne