10.13.9 GOTOWANIE MIĘSA I WYROBÓW MIĘSNYCH ORAZ POZOSTAŁE USŁUGI ZWIĄZANE Z ICH PRZETWARZANIEM; USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ WYROBÓW Z PRZETWORZONEGO I ZAKONSERWOWANEGO MIĘSA, WŁĄCZAJĄC MIĘSO DROBIOWE
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13 - WYROBY Z MIĘSA (WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO)
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13.91 - Gotowanie mięsa i wyrobów mięsnych oraz pozostałe usługi związane z ich przetwarzaniem
-
Kod PKWiU: 10.13.99 - Usługi podwykonawców związane z produkcją wyrobów z przetworzonego i zakonserwowanego mięsa, włączając mięso drobiowe
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 20.59.52 - Pasty modelarskie; wosk dentystyczny i pozostałe preparaty dentystyczne na bazie gipsu; preparaty i ładunki do gaśnic przeciwpożarowych; gotowe pożywki do hodowli mikroorganizmów; złożone odczynniki diagnostyczne i laboratoryjne, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 82.91.12.0 - Usługi świadczone przez agencje inkasa
-
Kod PKWiU: 28.25.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją urządzeń chłodniczych i wentylacyjnych
-
Kod PKWiU: 60.20.2 - Oryginały nagranych programów telewizyjnych
-
Kod PKWiU: 38.12.22 - Odpady farmaceutyczne
-
Kod PKWiU: 10.20.41.0 - Mąki, mączki i granulki z ryb, skorupiaków, mięczaków lub pozostałych bezkręgowców wodnych lub wodorostów, niejadalne
-
Kod PKWiU: 72.20.41.0 - Usługi w zakresie badań podstawowych w dziedzinie pozostałych nauk społecznych i humanistycznych
-
Kod PKWiU: 13.99.13.0 - Filc powleczony, impregnowany lub laminowany
-
Kod PKWiU: 20.42.15.0 - Preparaty kosmetyczne lub upiększające, preparaty do pielęgnacji skóry (włączając preparaty do opalania), gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod PKWiU: 10.20.3 - SKORUPIAKI, MIĘCZAKI, WODOROSTY I POZOSTAŁE BEZKRĘGOWCE WODNE, ZAMROŻONE, PRZETWORZONE LUB ZAKONSERWOWANE