10.13.99 Usługi podwykonawców związane z produkcją wyrobów z przetworzonego i zakonserwowanego mięsa, włączając mięso drobiowe
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13.9 - GOTOWANIE MIĘSA I WYROBÓW MIĘSNYCH ORAZ POZOSTAŁE USŁUGI ZWIĄZANE Z ICH PRZETWARZANIEM; USŁUGI PODWYKONAWCÓW ZWIĄZANE Z PRODUKCJĄ WYROBÓW Z PRZETWORZONEGO I ZAKONSERWOWANEGO MIĘSA, WŁĄCZAJĄC MIĘSO DROBIOWE
Podrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13.99.0 - Usługi podwykonawców związane z produkcją wyrobów z przetworzonego i zakonserwowanego mięsa, włączając mięso drobiowe
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 30.30.13 - Silniki odrzutowe, z wyłączeniem silników turboodrzutowych
-
Kod PKWiU: 79.11.12.0 - Usługi rezerwacji biletów kolejowych
-
Kod PKWiU: 10.85.12.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
-
Kod PKWiU: 20.16.51 - Polimery propylenu lub pozostałych alkenów, w formach podstawowych
-
Kod PKWiU: 10.73.1 - MAKARONY, KLUSKI, KUSKUS I PODOBNE WYROBY MĄCZNE
-
Kod PKWiU: 16.10.13.0 - Podkłady kolejowe lub tramwajowe, z drewna, nieimpregnowane
-
Kod PKWiU: 95.22.10 - USŁUGI NAPRAWY I KONSERWACJI URZĄDZEŃ GOSPODARSTWA DOMOWEGO ORAZ SPRZĘTU UŻYTKU DOMOWEGO I OGRODNICZEGO
-
Kod PKWiU: 65.20.22 - Pozostałe usługi reasekuracyjne związane z ubezpieczeniami pojazdów samochodowych
-
Kod PKWiU: 24.10.75.0 - Elementy konstrukcyjne torów kolejowych lub tramwajowych, ze stali
-
Kod PKWiU: 85.52.12 - Usługi świadczone przez szkoły muzyczne i nauczycieli muzyki