10.13.91.0 Gotowanie mięsa i wyrobów mięsnych oraz pozostałe usługi związane z ich przetwarzaniem
Nadrzędne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 10.13.91 - Gotowanie mięsa i wyrobów mięsnych oraz pozostałe usługi związane z ich przetwarzaniem
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody PKWiU
-
Kod PKWiU: 28.22.15.0 - Wózki widłowe, pozostałe wozy i wózki transportu wewnętrznego; ciągniki typu stosowanych na peronach kolejowych
-
Kod PKWiU: 01.12 - RYŻ NIEŁUSKANY
-
Kod PKWiU: 16.23.9 - Usługi podwykonawców związane z produkcją pozostałych wyrobów stolarskich i ciesielskich dla budownictwa
-
Kod PKWiU: 10.12.30 - Tłuszcz z drobiu
-
Kod PKWiU: 46.38.29.0 - Sprzedaż hurtowa pozostałej żywności, gdzie indziej niesklasyfikowanej
-
Kod PKWiU: 46.90.10 - Sprzedaż hurtowa niewyspecjalizowana
-
Kod PKWiU: 21.10.10.0 - KWAS SALICYLOWY, KWAS O-ACETYLOSALICYLOWY, ICH SOLE I ESTRY
-
Kod PKWiU: 14.19.11 - Odzież i dodatki odzieżowe dla niemowląt, dziane
-
Kod PKWiU: 10.11.60.0 - Odpady zwierzęce surowe, niejadalne
-
Kod PKWiU: 56.29.20 - Usługi stołówkowe